Obnovit stránku

Recenze AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá i vy.
AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá - Nabíječka do sítě
AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Prodej skončil
Karel, Náměšť nad Oslavouflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
Příště koupím výkonnější
Nabíjí to najednou 2 powerbanky po 60W
Spolehlivá
Dnes už bych jen víc ocenil zabudovaný konektor 230V
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 9flag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
nekvalitní zboží
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.12.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
vzhledem k velikosti velmi vysoky vykon
dostatek portů
vzacne predcasne prestane nabijet "hloupe" zarizeni, ktere nepodporuji rychle nabijeni
USB-C sice je budoucnost, ale vpodstate vsechno co potrebuju nabijet melo na druhem konci USB-A - bylo nutne k nabijecce dokoupit kabelly
0 ×Nahlásit
Pavel, Brnoflag
Hodnoceno 12.10.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
bezkonkurencni nabijecka na cesty
0 ×Nahlásit
Antonín, Mořkovflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
Splní účel, nabíjí několik zařízení najednou, a bez problémů
Podporuje rychlé nabíjení u různých značek
Napájecí kabel do nabíječky by mohl být zaražen hlouběji ať líp drží
Hřeje hodně,ale asi je to normální jak uvádějí i ostatní recenze, je to velký výkon v malém rozměru, možná by na to mělo být upozornění v popisu
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostravaflag
Hodnoceno 24.09.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
asi je v pohodě, já mám ještě jinou a podobnou nabíječku od AlzaPower, jsou malé a dělají co mají
Jako při pripojení jiného zařízení se nabíječka dostane do jakéhosi resetu jako u ostatních GaN nabíječek a všechny porty jedou s nabíjením od nuly, ale to je asi zřejmě normální u takto slim GaN zařízení, za tu cenu to nebudu vůbec dávat do negativ, a nbíječka je super a jsem spokojen, není co více vytknout
Zatím, nemám zařízení, které by z ní dostalo 100W/120W, ale jsem spokojen s množstvím porů které má
0 ×Nahlásit
Jan, Český Brodflag
Hodnoceno 30.08.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
Perfektní výrobek, naprostá spokojenost. Ostatně jako se vším od této povedené značky!
0 ×Nahlásit
Martin, Blatnicaflag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
parametre, cena v akcii
cena bez akcie
0 ×Nahlásit
Filip, Brnoflag
Hodnoceno 09.06.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výkon.
Velikost, resp. malost.
Připojení do zásuvky přes přístrojovou šňůru.
3x USB-C, 1x USB-A
PowerDelivery.
Quick Charge.
+ další mobilní rychlonabíjecí protokoly.
Výkon při více připojených zařízeních.
Dost se hřeje.
Výkonově první dva "sloty" nejsou 100% stejné.
0 ×Nahlásit
Josef, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 02.06.2023, varianta AlzaPower M400 Multi Charge Power Delivery 120W černá
Ověřený nákup
malý
externí kabel
hodilo by se více portů
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12