Obnovit stránku

Recenze AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 569 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá i vy.
AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá - Powerbanka
AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Matěj, Brnoflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Při pádu sice nedojde k úplnému rozbití obalu, jako může dojít u plastové pb. Ale může se stát, že spadne na okraj, kde je vypínač. Po pádu se hliníkový obal obvykle trochu ohne a může vyřadit z funkce tlačítko, např. může zůstat v poloze sepnuto. Je potřeba pak pb rozebrat (což není složité, ale pro někoho to může být problém) a hliníkový obal vyrovnat. Nicméně odolnost obalu je zcela na jiné úrovni, lepší, než u plastových. Má ji u nás každý člen rodiny. Při pádu na jakoukoliv jinou část (mimo tlačítko) je vše v pohodě a ničemu to nevadí i když se hliníkový obal (tubus) trochu ohne nebo promáčkne. Vydrží i pád na dlažbu.
poměr cena/výkon
robustní obal - hliník
rychlé nabíjení
škála konektorů
různé kapacity
viz popis
0 ×Nahlásit
Marek, prahaflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup
Skvělá za ty peníze
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup
Nabíjala rýchlo a vydržala naozaj dlho, ale už by som ju druhý krát nekúpila, radšej niečo spratnejšie.
rychlé nabíjanie
naozaj dlho vydrží nabitá
je ťažká
dlho sa nabíja (vzhľadom na kapacitu samozrejme)
po necelých dvoch rokoch mi nešl nabiť a len blikala (reklamovala som ju)
odpadol spodný ochranný kryt a celá sa začala vysúvať
0 ×Nahlásit
Josef, České Budějoviceflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup
Skvělá
0 ×Nahlásit
Jozef, Dolný Kubín 1flag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup
Nabije celu škálu zariadení. Aj Macbook Pro s Apple Silicon - ak ho práve extrémne nevytazujete. Samozrejme nenabije PC notebooky ktoré sú spotrebou niekde inde než M3 alebo M1
Funguje
Nabije aj Macbook Air M1 a 14" Pro s M3 Pro
Aj iPad Air M1
Hmotnosť
0 ×Nahlásit
Vačkář Klímová s.r.o., Vrané nad Vltavouflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
...............
0 ×Nahlásit
Vačkář Klímová s.r.o., Vrané nad Vltavouflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta AlzaPower Metal 20000mAh Fast Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
........
0 ×Nahlásit
Kristina, Brno 2flag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velikost
Výdrž
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup
Došlo to poškrabane
0 ×Nahlásit
Matúš, Trenčínflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta AlzaPower Metal 10000mAh Fast Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup
Malé a prenosné
Možnosť nabíjať viac zariadení
Dobrý material
Prehrievanie
Kábel smrdí po nabíjani
Adápter je prehriaty ako keby horel
Ťažký je
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04