Obnovit stránku

Recenze AlzaPower Shpunty černá

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower Shpunty černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 785 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower Shpunty černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower Shpunty černá i vy.
AlzaPower Shpunty černá - Bezdrátová sluchátka
AlzaPower Shpunty černá
Skladem > 10 ks
459,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
Žádné
Funkční sluchátka po dobu jednoho nabití a poté zůstalo nefunkční jedno sluchátko, které nejde nabít a ani nic nesignalizuje i po nabití
Šunt od alzy
0 ×Nahlásit
Martin, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
Za tu cenu super
Dok mohl mít víčko...
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Sluchátka měla dobré recenze, takže jsem asi měla smůlu na výrobek. Půjdu je vrátit
sluchátka se okamžitě vybila a nešla nabít
0 ×Nahlásit
Ján, Prievidzaflag
Hodnoceno 31.03.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborné
0 ×Nahlásit
Radek, Praha 14 - Hloubětínflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
poměr cena/výkon
sedí perfektně
nemá ANC
0 ×Nahlásit
Václav, Praha 4flag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
Poměr cena výkon
Překapivě dobrý zvuk za tu cenu
Dobře padnou do ucha - dvě další velikosti špuntů v balení
Lehké
Dobře drží v nabíječce i když nemá víčko
Příjemné balení bez zbytečností
Na poslech mluveného slova super
Na hudbu pro nenáročného uživatele
USB kabel k nabíječce (pozor je jen 19cm dlouhý od konektoru ke konektoru - taková nouzovka)
Přeznačkované QCY T1C - ale pod značkou ALZA mi připadá, že bude slepší/rychlejší servis, zákaznická podopra než u QCY. Pokud k něčemu dojde. To není vyloženě zápor. Použili osvědčený produkt.
Návod je zralý na lupu - moc malý - pro lidi co hůře vidí to bude problém. Ale dá se zde stáhnout na ALZE.
Tlačítka ovládání - zarazíte si je do ucha, když ho mačkáte. Ale za tu cenu OK. Můžu to ovládat na telefonu.
0 ×Nahlásit
Martin, Kolínflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
velmi lehké
na poslech audioknih více než dostatečné
na poslech hudby nejsou, zvuk je velice plochý, žádné basy, středy nic moc
pouzdro nemá indikaci stavu nabití
nepohodlné, delší dobu než 2-3h v kuse nemohu používat
0 ×Nahlásit
David, Jablonec nad Jizerouflag
Hodnoceno 05.03.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
Za ty peníze? Naprosto super!
Mrzí mě, že jsem si před tím koupil JVC, která stála 1200 Kč a nebojím se říct, že Alza Shpunty hranou lépe.
Škoda pozdra, které není zcela uzavřené.
Jinak nic
0 ×Nahlásit
Josef, Moravský Krumlovflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta AlzaPower Shpunty bílá
Ověřený nákup
Sedí obstojne
Jeden vadný kus který obratem vymenily
0 ×Nahlásit
Lukáš, Nejdek 1flag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta AlzaPower Shpunty černá
Ověřený nákup
poměr cena/výkon je dobrá
slušné basy
celkově doporučuji
špatně se vytahují z pouzdra
pouzdro není zavíratelné
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07