Obnovit stránku

Recenze AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 184 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý i vy.
AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý - Dokovací stanice
AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
990,-
Do košíku
Milan, Praha 9flag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 6v1 černý
Ověřený nákup
Nefunuje jako dokovací stanice. Pokud připojím do docku napájecí zdroj notebooku (65 W) a samotný dock následně do notebooku, tak se objeví informace, že napájení není dostatečné. Ovšem v popisku je napsáno, že dock může propustit až 100 W. Což se evidentně neděje.
Nefunguje jako dokovací stanice
Nelze nabíjet připojené nařízení
Dock slibuje propuštění 100 W, ale nepropustí ani 65 W
0 ×Nahlásit
Jakub, Kamienkaflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 6v1 černý
Ověřený nákup
Kupoval som k steam decku a je super. Malá veľkosť, niekedy mám až strach, že som ju stratil. 10/10
veľkosť
ma všetko čo potrebujete
0 ×Nahlásit
Josef, Mostflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 4v1 černý
Ověřený nákup
Používám tento hub pouze pro účely Chromecastu. Pro ty co váhají a hledají cestu jak do CHC dostat kabel místo WiFi (SCC). Doporučuji přikoupit AlzaPower USB-C oboustranný kabel a AlzaPower A100 Fast Charge 20W adaptér. Takto je to tutovka.
Chromecast ok
RJ45
USB-C Power Delivery
Minimalistické
Funkční
Nezjistil jsem existenci tohoto produktu dříve
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 5v1 černý
Ověřený nákup
funguje s Chromecastem (… pokud se k němu připojí integrovaným USB-C kabelem; napájet obě zařízení je pak možné nějakou, do jiného portu připojenou nabíječkou)
0 ×Nahlásit
David, Praha 9flag
Hodnoceno 30.12.2023, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 5v1 černý
Ověřený nákup
pro me idealni vybava portu za dobrou cenu
funguje naprosto bez problemu
nic
0 ×Nahlásit
Radovan, Ostravaflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 3v1 černý
Ověřený nákup
Funguje dobre
Nesnese prehozeni mac vs pc, musi se odpojit od proudu
Celkem dost topi
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 6flag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 7v1 černý
Ověřený nákup
Spíš takovej nouzovej hub na cesty. Když zapojím monitor + usb-c napájení, tak monitor začne vypadávat, jak se tahle věc začne zahřívat. Takže je to prostě taková alza kvalita, jako nouzovka dobrý, ale do kanceláře to nechceš.
Přenosné
Hodně portů
Přehřívá se
Odpojuje se monitor
0 ×Nahlásit
Josef, Moravský Krumlovflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 3v1 černý
Ověřený nákup
Funguje já ma
0 ×Nahlásit
Andrej, Brnoflag
Hodnoceno 11.11.2023, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 7v1 černý
Ověřený nákup
Vpohode USB-C dock, mi akurat vadilo ze mi stale padala zo stolu ked som odpojil laptop, tak som si spravil tento holder: https://www.thingiverse.com/thing:6309568 ide to permanentne prisrobovat na miesto, a dockina zostane na mieste.
Cena (1000czk mi pride ferovejsia, ked porovnam z inymi podobnymi vyrobkami)
Bolo by lepsie keby sa da usb-c kabel odpojit, kabel ma tendenciu sa lamat a ked sa zlomi kabel moze sa cela dockina vyhodit
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10 - Uhříněvesflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta AlzaPower USB-C Dock Station 5v1 černý
Ověřený nákup
Kompatibilní se Steam Deck
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07