Obnovit stránku

Recenze AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix i vy.
AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix - Organizér kabelů
AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Skladem > 20 ks
119,-
Do košíku
Stanislav, Bratislavaflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup
Po dva a pol roku som informaciu zo stitkov potreboval, nuz ale ejha, na kabli iba paska a polovica stitkov aj s kapsickami lezala niekde na zemi. Mechanicke namahanie tam pritom nebolo ziadne. Vyhodene peniaze...
napad dobry
kapsicka aj so stitkom nedrzi
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 2flag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ve spleti kabelu pomuze s orientaci
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 5 - Jinoniceflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
přehledné
dobře drží
variabilní
0 ×Nahlásit
Petr, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup
Snadná práce
Vícenásobné použití
Rozměr tak akorát
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.07.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup
Pokud máš na stoje hned několik různých kabelů a nechceš se mezi nimi brodit abys našel k čemu vlastně jsou, tak je tohle docela šikovný pomocník. Kabely si popisuji pomocí kousku papíru a lepicí pásky už dlouho, ale tohle mi práci usnadní, mohu kdykoli popisek sundat či přepsat a nezanechá na kabelu nepříjemné lepivé reziduum z lepenky.
Více barevných variant
Každá barva 2x (červený, modrý, černý, žlutý bílý)
Kapsička na papír z pevného plastu
Kapsička s tvrdým papírem. Můžete si napsat poznámku přímo na tento papír nebo vložit vlastní kousek papíru, který kdykoli můžete vyndat a vyměnit za jiný.
Suchý zip
Papír se z plastové krabičky špatně vyndavá
Uvítal bych možnost koupě určité barvy ve větším množství.
Kdybych chtěl pouze 10 kusů červených organizérů musel bych koupit 5 balení těchto barevných kombinací.
0 ×Nahlásit
Radim, Prahaflag
Hodnoceno 30.05.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup
Funguje jak má. Spokojenost je maximální
0 ×Nahlásit
Lukáš, Planá nad Lužnicíflag
Hodnoceno 29.05.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup
pořádek v kabelech
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 3 - Zizkovflag
Hodnoceno 14.05.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs bílé
Ověřený nákup
vyborny napad. za nej davam 2 hvezdicky
Papirove stitky nejsou nijak zajisteny proti vypadnuti (treba tim suchym zipem) a kapsicka na ne je velka. Takze papirovy stitek velmi snadno vypadne. Pri cemkoliv jinem nez statickem pouziti je to dost nanic.
0 ×Nahlásit
Radek Pilich, Praha 6flag
Hodnoceno 23.02.2023, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs mix
Ověřený nákup
Záměr dobrý...
... design nefunkční => NEBRAT!
mezera mezi suchými zipy je umístěna značně asymetricky hned na hranu štítku
takže aby na kabelu alespoň lehce drželo, je třeba slepit tak, že velká část zipu plápolá bez protikusu
a navíc se to díky té hraně slepuje na těsno dost blbě
0 ×Nahlásit
Lucie, Prahaflag
Hodnoceno 30.11.2022, varianta AlzaPower VelcroStrap+ with Tag 10pcs černé
Ověřený nákup
Používám již v podstatě na všech kabelech, které mám doma. Pomáhá s přehlednou organizací kabelů, spokojenost.
Praktické pro organizaci kabelů, které nepoužíváte třeba tak často
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12