Obnovit stránku

Recenze Amazfit Active Lavender Purple

Zajímají Vás názory a recenze na Amazfit Active Lavender Purple ? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Amazfit Active Lavender Purple . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Amazfit Active Lavender Purple i vy.
Amazfit Active Lavender Purple
 - Chytré hodinky
Amazfit Active Lavender Purple
Skladem 1 ks
3 890,-
3 112,-
Do košíku
Jana, Město Touškovflag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta Amazfit Active Petal Pink
Ověřený nákup
dlouhá výdrž baterky, skvěle padnoucí pásek, dobře viditelný display (i na sluníčku), dostatečné funkce
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Miroslav, Bečov nad Teplouflag
Hodnoceno 16.07.2024, varianta Amazfit Active Lavender Purple
Ověřený nákup
hodně funkcí
0 ×Nahlásit
Kateřina, Brnoflag
Hodnoceno 31.05.2024, varianta Amazfit Active Midnight Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pásek skvěle drží na ruce i v noci o nich ani nevím
Velké množství aktivit
Rychlá odezva
Tlačítko více zabudované do těla hodinek (u GTS 3 občas došlo ke zmáčknutí tlačítka omylem při ohnutí ruky třeba při kliku
Dlouhá výdrž baterie
Dárková karta k nákupu dalších placených vzhledů hodinek
Hodinky neukazují výškový profil trati. Při stažení aktivity do telefonu není záznam o nastoupaných metrech. Nechápu proč tuhle metriku oddělali když už ji měli GTS3 a starší.
Zatím jsem nepřišla na to jak hodinky ovládat hlasem. Opět GTS 3 to umí.
0 ×Nahlásit
Gabriela, Poprad 1flag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta Amazfit Active Midnight Black
Ověřený nákup
gps
volanie cez hodinky
NEMA MERANIE PREVYSENIA, v popise ale je
0 ×Nahlásit
Jakub, Opavaflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Amazfit Active Midnight Black
Ověřený nákup
Hodinky po měsíci používání se software, funkcemi jsem dost spokojený. S IOS ale aplikace je dost žalostná. Nic se neaktualizuje samo, vždy se musí otevřít znova aplikace a to ne jen u spalování/kroků ale třeba i přehrávač hudby kdy prostě když máš sluchátka se zapnutou hudbou musíš znovu otevřít aplikaci aby jsi mohl ovládat hudbu z hodinek a to ještě ne vždy se hned spáruje
velikost hodinek
cena
aplikace a její funkce
dost sportovních režímu
sem tam nepřesná GPS když je víc oblačnosti, otřeš kdy prostě na nebi je jeden mrak a ikdyž hodinky mají 4 GPS systémy tak prostě i hodinky co jsem měl za 700 byli přesnější
originální řemínek který prostě buď řeže nebo lítá na ruce
Kvalita krycího skla je žalostná, jednou jsem se o něco otřel a jsou všude škrábance za tu cenu kdy nejde sklíčko vyměnit
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Amazfit Active Petal Pink
Ověřený nákup
Koupila jsem si tyto hodinky a po dvou dnech je vrátila. Nejprve mě nemile překvapilo, že se občas neodemknou poklepáním na displej. Jde to jen když je to před chvílí zablokované, po pár minutách už to nejde. Pak jsem zkusila cestou do práce zapnout cvičení "Chůze" a hodinky se během 15 minut vybily o 5%. Ale poslední kapkou bylo, že se hodinky neustále odpojovaly od mého IPhonu. Nedoporučuji.
Vzhled
Cena
Vydrž baterie je divná
Nejde rozblokovat poklepanim na displej
Konektivita s Iphonem je nic moc
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Amazfit Active Petal Pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nemohu zatím hodnotit, je to dárek.
0 ×Nahlásit
Kristýna, Praha 6 - Vokoviceflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Amazfit Active Midnight Black
Ověřený nákup
Super hodinky; hodně funkci, vydrz baterie 8-10 dni při hodně častém používání
Silikonovy náramek mi dela červené fleky na ruce, občas to i svedi. Konec pásku jde pod cely pasek, takže ten konec dráždí kůži
Na pásku jsou vidět pruhy na nejčastější dirce, kde zapinate
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Amazfit Active Midnight Black
Ověřený nákup
Za skvělou cenu má hodně funkcí a zatím vše funguje jak má.
Zatím nic
0 ×Nahlásit
David, Červená Vodaflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Amazfit Active Midnight Black
Ověřený nákup
sklo nesedí, je trošku větší, nepřiléhá přesně a dělají se pod ním u okrajů bubliny, které se vrací i po vytlačení
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19