Obnovit stránku

Recenze Amazfit Band 7 Black

Zajímají Vás názory a recenze na Amazfit Band 7 Black? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 66 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Amazfit Band 7 Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Amazfit Band 7 Black i vy.
Amazfit Band 7 Black - Fitness náramek
Amazfit Band 7 Black
Prodej skončil
Tomáš, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 15.07.2024, varianta Amazfit Band 7 Black
Ověřený nákup
výdrž baterie - skoro týden na jedno nabití
přehledná appka
kompatibilita s aplikací Strava
odolnost - doporučuji dokoupit ochranu skla
cena
někdy začnou samy měřit aktivitu ve sprše, kdy voda padá na display, ale lze to vyřešit uzamknutím
0 ×Nahlásit
Petr, Chomutovflag
Hodnoceno 05.07.2024, varianta Amazfit Band 7 Pink
Ověřený nákup
Spousta funkci
Velka písmena
Výdrž baterie
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislavaflag
Hodnoceno 27.04.2024, varianta Amazfit Band 7 Beige
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funkcie za tu cenu celkom fajn
Je tazsie zohnat nahradny remienok
0 ×Nahlásit
Róbert, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Amazfit Band 7 Beige
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
1
2
0 ×Nahlásit
Michal, Trenčínflag
Hodnoceno 28.03.2024, varianta Amazfit Band 7 Beige
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za tie peniaze ponúka dobré funkcie
Automatické nahrávanie aktivít do aplikácie STRAVA - preklopí všetky zaznamenané údaje, vrátane srdcového tepu, čo nie je bežné ani u Garmin hodiniek
Aplikácia pre Android je dobre spracovaná
Nízka hmotnosť, na ruke takmer necítiť
Vymeniteľný náramok
Náramok sa relatívne ťažko upína
0 ×Nahlásit
Miroslav, Děčín 2flag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta Amazfit Band 7 Beige
Ověřený nákup
koupeno pro mamku, velmi si ho chválila
přehledný displej se stále zapnutým displejem - pokud si to tak nastavíte
ostatním se také náramek líbí, pochvalují mamce cizí lidé...
super cena, dobré funkce
výdrž velmi dobrá, cca 10 dní
žádné
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta Amazfit Band 7 Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lepsi nez jsem ocekaval. Zaklad na cviceni je super, baterie vyborna.. chybi NFC a GPS, (vice mista pro baterku) a velmi kamaradsky system :)
0 ×Nahlásit
Michal, Letoviceflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta Amazfit Band 7 Pink
Ověřený nákup
Je potřeba telefon, aby hodinky měřily vzdálenost...
0 ×Nahlásit
Juraj, Bratislavaflag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta Amazfit Band 7 Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nepouzivam AOD, otocenie rukou funguje viacmenej spolahlivo (sensitive). Menu sa da upravivat, inak je tam kopu nezmyslov (kadejake PAI a podobne), merania rovnako nepresne ako vsetky ostatne hodinky v tejto (lacnej cinskej) kategorii. Skvela vydrz (bez AOD) cez 2 tyzdne.
Dlha vydrz na baterku
Dobra viditelnost na slnku
Nabijanie bez toho, aby ste museli hodinky vyberat z puzdra.
Hodinky su prehnane citlive na dotyky (nie prstom), voda ich hodne rozhodi a staci aj letmy dotyk kludne len listu rastliny a hned sa prepnu do modu nastavovania displeja.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Prievidzaflag
Hodnoceno 06.07.2023, varianta Amazfit Band 7 Black
Ověřený nákup
Hodinky sú pekné, malé a ľahké s pekným displejom. Nastavil som si aplikácie ktoré používam najviac, dokonca aj pohyby na účte alebo g-mail čo teda na druhý deň prestalo fungovať aj keď aplikácia ukazuje že hodinky sú pripojené, po reštarte nič, neukazuje ani hovory ani sms nič. Výdrž po 3 dňoch je slušná mám 84% batérie. Mám zapnutú funkciu ked sa pozriem na hodinky mali by zasvietiť, toto nie je dotiahnuté, svietia hocikedy napr. pri šoférovaní, keď sa chcem na ne pozrieť vtedy sa nechcú rozsvietiť. V sprche reagujú na striekajúcu vodu, keď si nedám pozor ponastavuje sa mi tam kadečo. Ak nebudú spolahlivé a nebudú mi ukazovať čo potrebujem asi pôjdu do koša. Zhrniem to tak že 1. deň veľké nadšenie ktoré ale veľmi rýchlo išlo dole.
pekné
ľahké
výdrž batérie
vymeniteľný remienok
reagujú na vodu (sprcha)
po 1 dni neukazujú sms, hovory ani nič
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03