Obnovit stránku

Recenze AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml

Zajímají Vás názory a recenze na AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 35 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml i vy.
AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml - Osvěžovač vzduchu
AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Skladem > 10 ks
159,-
Do košíku
Miloš, Považská Bystricaflag
Hodnoceno 19.01.2023, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
krásna sladká vôňa
0 ×Nahlásit
Lucie, Prahaflag
Hodnoceno 28.12.2022, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
krásně voní
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 7flag
Hodnoceno 21.12.2022, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
nádherná vůně
0 ×Nahlásit
Fram Orsus CZ, v.o.s., Ostravaflag
Hodnoceno 16.10.2022, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
pěkná kombinace vůní
dvoubalení je velmi výhodné
0 ×Nahlásit
Darina, Šenov u Ostravyflag
Hodnoceno 01.11.2021, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
Nemá žádné nedostatky, je perfektní doplněk do domácnosti a pohltí i nepříjemné pachy, osvěží vzduch a velice dlouho voní, velmi intenzivní vůně i při úplně nejnižší regulaci na strojků. Doporučuji!
Voní perfektně
Provoní celý dům
Při nízkém nastavení intenzity vůně provoní velký prostor obytné plochy
Dlouhá výdrž používání
Provoní bez problému přibližně 100m2 plochy
0 ×Nahlásit
Anežka, Praha 6 - Veleslavínflag
Hodnoceno 23.05.2020, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
krásně voní
0 ×Nahlásit
Eva, Litvínovflag
Hodnoceno 12.05.2020, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
Voní nádherně a vůně není agresívní a to i když nemusím vanilku
0 ×Nahlásit
Vladimír, Karviná 4flag
Hodnoceno 24.11.2019, varianta AMBI PUR 3Volution Moonlight Vanilla vonná náplň do odpařovače 2 × 20 ml
Ověřený nákup
krásně voní a dlouho vydrží
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12