Obnovit stránku

Recenze AngelSounds JPD-100S Mini

Zajímají Vás názory a recenze na AngelSounds JPD-100S Mini? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AngelSounds JPD-100S Mini. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AngelSounds JPD-100S Mini i vy.
AngelSounds JPD-100S Mini - Senzor
AngelSounds JPD-100S Mini
Skladem > 5 ks
1 089,-
Do košíku
Zákazník, Žilina 9flag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Potvrdenie, že je všetko v poriadku je na nezaplatenie. V tomto prípade pomôže tento maly pomocník. Prvý krát bolo počuť srdiečko v 14tt. Odporúčam všetkým budúcim rodičom.
Mala veľkosť
Jednoduché použitie
Na dobrý prenos poslúži aj olej proti striam, netreba gel
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Miminko jde opravdu slyšet
Bohužel nemá zabudovaný repráček
0 ×Nahlásit
Zdenka, Trnavaflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrý pomer kvalita, cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Spolahlivo fungovalo, spokojnost
0 ×Nahlásit
Michaela, Frýdek-Místek Frýdekflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Spolehlivě detekuje srdíčko, pokud víte, kde hledat
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Funguje tak jak má :)
Sluchátka k tomu nic moc, používala jsem svoje
0 ×Nahlásit
Mária, Trnavaflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Aj napriek poškodeniu mi boli expresne vrátené peniaze a tovar bez problémov vzali naspäť. Ale to považujem za pozitívum alzy a nie daného tovaru. Na ňom by som nič pozitívne nenašla.
Prišlo poškodené
Vyzeralo to ako hračka
Pomer cena a kvalita absolútne nechápem
Určite by som si to neprikladala na bruško, po tom čo som to videla naživo
0 ×Nahlásit
Martin, Ostravaflag
Hodnoceno 20.08.2023, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Prostě nádherný zvuk :) ;)
Přenositelnost
praktičnost
uklidnění, relax, spojení s miminkem
jednoduché ovládání
Sluchátka by mohla být kvalitnější
Kabel od USB/JACK konektoru bytelnější (použití při poslechu přes reproduktor
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Funguje výborně , vždy najdeme srdíčko a jsme hned klidnější .
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta AngelSounds JPD-100S Mini
Ověřený nákup
Senzor funguje za mně bezvadně, přiložím ke spodní části bříška (mimčo cca 4 cm velké je zatím na levé straně slyšet nejlépe :-), nepoužívám ani olejíček ani gel na posouvání, protože už vím, lde prcek je - přiložím senzor do dané části bříška a jen nakláním do různých úhlů tak, abych našla nehlasitější zvuk. Miminko se lehce hýbe a je potřeba mít občas troělivost :-), ale cca do 30 sec mám srdíčko “v uchu”. Jsou slyšet i lehké zvuky pohybu, bublání a tak 😍. Všem doporučuji.
Od 8 tt (zakoupení senzoru) slyším tlukot srdíčka 😍
Jednoduchá manipulace, stačí přiložit k bříšku
Sluchátka i baterka (pozor, ta v balení uvnitř senzoru zabalená v plast. obalu)
Za málo peněz hodně muziky (poměr kvalita x cena)
Nahrávání podle mě přes Android ani iOS nejde, v návodu je uvedeno pouze možné dokoupení přístroje do druhé zdířky, který by eventuálně mohl zvuky nahrávat - já jsem v iPhone použila nástroj “diktafon”, přiložila ho mikrofonem ke sluchátku a nahrávka, kterou jsem pak poslala celé rodině, byla na světě, a krásně slyšitelná 😍)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16