Obnovit stránku

Recenze Apacer AS2280P4U Pro 512GB

Zajímají Vás názory a recenze na Apacer AS2280P4U Pro 512GB? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apacer AS2280P4U Pro 512GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apacer AS2280P4U Pro 512GB i vy.
Apacer AS2280P4U Pro 512GB - SSD disk
Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Skladem > 5 ks
999,-
Do košíku
Pavel, Prahaflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
doporučuji
dobrá značka
překvapivá kvalita zpracování
kvalitní pasivní chlazení
výborná cena, pod 700Kč..
zero
0 ×Nahlásit
René, Lokcaflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
samotné ssd hodnotím super
pomer cena/výkon
chladiaci pliešok bol vopred nalepený, ocenil by som keby príde osobitne v balení, pred kúpou, obzvlášť do notebooku si uistite, či sa vám tam zmestí, inak super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
Funguje ako má
0 ×Nahlásit
Marek, Trebišovflag
Hodnoceno 02.11.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
Použitý ako systémový disk v ASUS TUF GAMING B560M-PLUS s Core i5 11500 a výkon je celkom fajn. Rýchlosti síce nedosahujú výrobcom uvádzané hodnoty ale sú blízko. V danej cenovej relácii je to slušné.
prijateľná cena
nízka prevádzková teplota
0 ×Nahlásit
Ivan, Bratislava - Nove Mestoflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Non
fast 3500 /3000
price
0 ×Nahlásit
Oliver, Košiceflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
dobrá cena
po pól roku mi umrel
0 ×Nahlásit
Dušan, Bratislavaflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
je tam DRAM takze vhodne na primarni OS
rychlosti vpohode
0 ×Nahlásit
GRAFPRINT s.r.o., Zvolenflag
Hodnoceno 25.05.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľa zapisovacích cyklov
Malý rozmerovo
0 ×Nahlásit
Jan, Ústíflag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
rychlé čtení i zápis
relativně velká paměť
0 ×Nahlásit
František, Praha 6flag
Hodnoceno 13.01.2023, varianta Apacer AS2280P4U Pro 512GB
Ověřený nákup
rychlé
levné
vyksoá životnost
z obrázku to není moc vidět, ale má na sobě tenký hliníkový "chladič" může být problém v některých noteboocích, ale jde sundat
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01