Obnovit stránku

Recenze Apple AirPods Max Vesmírně šedá

Zajímají Vás názory a recenze na Apple AirPods Max Vesmírně šedá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 106 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple AirPods Max Vesmírně šedá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple AirPods Max Vesmírně šedá i vy.
Apple AirPods Max Vesmírně šedá - Bezdrátová sluchátka
Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Skladem > 5 ks
13 290,-
Do košíku
Zákazník, Golčův Jeníkovflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
ANC, opravdu neskutečný
Zvuk
Propustnost
Nepochopitelná konstrukce, Jsou tak těžké že už při lehkém klonu padají z hlavy, Přesto že jsou jinak perfektní, nedoporučil bych je koupit pro někoho kdo je má v plánu nosit na cestě, nebo při jakémkoliv pohybu.
Cena
0 ×Nahlásit
Radovan, Ostravaflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
Kvalita zvuku
Při hovorech nedegraduje zvuk tak moc jako jine značky
Propojeni v rámci ekosystému
Trochu těžší
0 ×Nahlásit
Petr, Plzeňflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
kvalita
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
Super zvuk
Super režim potlačení okolního hluku
Výdrž cca 20 hod.
Adáptér v balení není :(
0 ×Nahlásit
Ondřej, Litomyšlflag
Hodnoceno 18.11.2023, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
Vřele doporučuji všem, kdo chtějí vyzkoušet kvalitní zvuk náhlavních sluchátek. Oproti AirPods 2019 je to markantní rozdíl v kvalitě.
Konektivita v Apple Ekosystému
Úžasně vykreslený zvuk
Dobrá výdrž na baterii
Design a bytelná konstrukce
0 ×Nahlásit
První lipenská s.r.o., Lipno nad Vltavouflag
Hodnoceno 08.11.2023, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
Dobrý den, ráda bych poděkovala panu vedoucímu pobočky u nás v Českých Budějovicích, který mi dnes vyšel maximálně vstříc s objednávkou, kterou jsme sami popletli. Vše vyřešil k naší spokojenosti. Moc děkuji, chválím a doporučuji! L. Švecová
0 ×Nahlásit
Patrícia, Šaľa 1flag
Hodnoceno 17.10.2023, varianta Apple AirPods Max Stříbrná
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Uzasne
0 ×Nahlásit
Jan, Hradec Královéflag
Hodnoceno 16.10.2023, varianta Apple AirPods Max Stříbrná
Ověřený nákup
Jsem s nimi moc spokojený. Potlačení šumu funguje výborně. Dokonce je půjčuji dětem, když jedno z nich chrápe a to druhé nemůže usnout. Na velmi rušné ulici jde bez potíží telefonovat. Netuším teda, jak to vypadá na druhé straně. Občas se mi stávalo, že se sluchátka nepřipojila k iPhone Xr, musel jsem je nechat zapomenout a připojit znovu. Líbí se mi, že se dají používat s různými přístroji a přepínat mezi nimi. Má to fungovat nějak automaticky, ale tím si nejsem úplně jistý. Rozhodně to ale zafunguje, když poslouchám podcast na iPhone a někdo jiný doma si pustí video na iPadu. V takovém případě mu seberu zvuk. Řešíme vypnutím Bluetooth na dotčeném přístroji. Zvuk je na mě až až dobrý, nejsem na to nijak pes, ale když použiji něco obyčejnějšího, ten rozdíl teda slyším. Delší nošení mi není příjemné. Bolí uši a hlava, kde jí dotýká ta horní část. Polstrování je magnetické, dá se oddělit a vyčistit. Rychle se dobíjejí, ale usb-c by samozřejmě bylo lepší než magsafe. Ve srovnání s jinými produkty velmi oceňuji to, že poznají, že je mám na hlavě. Jak je sundám, zastaví se přehrávání a další zvuk jde z primárního výstupu přístroje, ke kterému byly připojené. Sluchátka jde používat během nabíjení. Trochu mi vadí, že k nasazení na hlavu potřebuji obě ruce.
Dostatečná výdrž
Potlačení šumu
Poznají, zda jsou na hlavě
Přepínání mezi přístroji
Hey Siri!
Oddělitelné polstrování
iOs ukazuje stav baterie
MagSafe
Občas se nepřipojí k telefonu a je potřeba je znovu spárovat
Otravná funkce iOS, že majitel zařízení může sledovat mou polohu bez ohledu na to, že jsou ta sluchátka moje
Po delším nošení nepříjemné
Nedají se nasadit jednou rukou
0 ×Nahlásit
Adam, Jizbice Zavadilkaflag
Hodnoceno 04.10.2023, varianta Apple AirPods Max Vesmírně šedá
Ověřený nákup
Definitivně zvukově jedny z nejlepších sluchátek, ale nejsou úplně dokonalé ;))
Zvuk jednoznačně jeden z nejlepších, co sem kdy mohl u sluchátek slyšet
Režim tlumení okolních zvuků funguje suprově
Propojení s IPhonem je jednoduché
Možnost výměny a kustomizace různých částí sluchátek
Smart Case
Po dlouhodobého používání tlumení okolních zvuků mě začíná bolet hlava
V létě se dost zahřívají, kvůli materiálu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta Apple AirPods Max Stříbrná
Ověřený nákup
Pořizoval jsem kvůli ANC, to je opravdu perfektní (ještě o něco lepší než mají Sony WH-1000XM5) ale je to vykoupeno tlakem na hlavu a pro mě dosti znatelným šumem, z toho důvodu jsem sluchátka vrátil a nakonec zvolil XM5 od Sony, která uvedenými zápory netrpí.
luxusní vzhled
použité materiály (kov, textil)
robustnost
odnímatelné náušníky (případné čištění)
dobrý zvuk
tlačí na hlavu okolo uší, tak silně že si připadám jako v sudu a slyším svůj vlastní tlukot srdce
šum při aktivovaném ANC (pokud posloucháte třeba mluvené slovo, u hudby se to trochu ztratí, ale pořád ten šum je trochu znát)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01