Obnovit stránku

Recenze Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý

Zajímají Vás názory a recenze na Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý i vy.
Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý - Kryt na mobil
Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Pavel, Veselí nad Lužnicíflag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý
Ověřený nákup
Sedí perfektně (originál no :-) )
Příjemný do ruky
Lepí se na něj úplně všechno 😢 prach, nečistoty
0 ×Nahlásit
Filip, Týnec nad Labemflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe na temně inkoustový
Ověřený nákup
Hezké zpracování
Telefon ochrání
Hezky sedí to ruky
Silikon se začne po čase odloupávat (asi po 4 měsících to začlo)
Na kryt se chytá prach
Cena (ano vím je to cena za apple produkt a řekl bych že to je fajn cena ale to by se nesměl loupat po chvíli)
0 ×Nahlásit
Stanislav, Hradec Královéflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe na temně inkoustový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bezva kryt
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe křídově růžový
Ověřený nákup
Originál Apple
Kryt vydržal len prvý pád na zem. Vymenený za kryt MobilFox.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe (PRODUCT)RED
Ověřený nákup
Hezký vypadá tak 14 dní
Po velmi krátké chvilce se začne silikon z krytu odlupovat, začne to na rozích, člověk si řekne, že OK, tak mi mobil spadl, ale začne se odlupovat i vnitřní okraj krytu což jen ukazuje jak je to nekvalitní materiál, který nic nevydrží
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 8flag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe na temně inkoustový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Není co vytknout, dokonalý
0 ×Nahlásit
Patrik, Košiceflag
Hodnoceno 17.06.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe na temně inkoustový
Ověřený nákup
dobre sedí na telefone
príjemný na dotyk
magsafe nie je najsilnejší
lepí sa nanho obsah vačku
veľmi rýchlo sa silikon začne lúpať
celkom klzký
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.06.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe bezinkově fialový
Ověřený nákup
Jedine pozitivum tohoto krytu je že je prijemny na dotyk
Začal sa po mesiaci olupovať čo je plošná chyba týchto krytov
Nikdy viac už tento silikon radšej kožu
0 ×Nahlásit
Juraj, Liptovský Mikulášflag
Hodnoceno 16.05.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe bezinkově fialový
Ověřený nákup
Pekna farba
Prijemné povrchové prevedenie
Imidžovka
Kozené zdržia omnoho viac aj k svojej cene
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 4flag
Hodnoceno 19.03.2023, varianta Apple iPhone 14 Pro Max Silikonový kryt s MagSafe dužnatkově modrý
Ověřený nákup
Originál je prostě originál ;-)
Žádný
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13