Obnovit stránku

Recenze Apple Magic Keyboard - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na Apple Magic Keyboard - CZ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple Magic Keyboard - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple Magic Keyboard - CZ i vy.
Apple Magic Keyboard - CZ - Klávesnice
Apple Magic Keyboard - CZ
Skladem > 5 ks
2 499,-
Do košíku
Miroslav, Děčín 2flag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
super velikost
dokonalé spárování a Apple mac mini přes BT
Není potřeba žádný USB stick vše přes BT
krásná bílá barva a tenká konstrukce
snad jen, že se čísla musejí zapisovat přidržením shiftu
celkem hlasitá klavesnice, není komfortně tichá
cena, cena, cena
není prosvětlená
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Celá uživatelská zkušenost s tímto produktem je naprosto skvělá.
Dokonalost, kdo ví, ten ví.
Výdrž baterie
Možnost propojení kabelem
Jediný možný zápor je lightning, ale na něj jsou applisté zvyklí.
0 ×Nahlásit
Lenka, Pec Pod Sněžkouflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lehká klávesnice,skvěle se na ní píše
0 ×Nahlásit
Aleš, Plzeňflag
Hodnoceno 01.09.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Kdo nechce numerické klávesnici a hledá hezký prvek pro svůj Mac setup tady neudělá chybu. Jediné co by mohl Apple tedy udělat je, že by mohl integrovat podsvit kláves......
Zpracování je dokonalé
Nádherně se na ni píše
Velikost je božská
Kráska na stole :)
nemá podsvit kláves.....
0 ×Nahlásit
Otakar, Prahaflag
Hodnoceno 29.05.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Prostě apple, kvalitní zpracování
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 20.04.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Za mě příjemná klavesnice, nemám zatím žádné výhrady po týdnu používání.
Malá
Není přeplácáná
Levnější než klavesnice přímo iPadu…
Cena
0 ×Nahlásit
Viola, Praha 9 - Čakoviceflag
Hodnoceno 04.04.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Chybí podsvícení
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 02.03.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Lepší než předražené mechaniky, píše se na ní skvěle, nabitá je za pár minut. Nevýhodou může být že není podsvícená, ale zato déle vydrží bez nabití.
malá, lehká
hliníkové šasi
výdrž baterky
nemá podsvícené klávesy
0 ×Nahlásit
Dušan, Mostflag
Hodnoceno 25.02.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Klávesnice jak má být usnadňuje práci s počítačem jsem nadšený s mikrofonem který velice přesně přepisuje řeč do psaného slova
Žádné
0 ×Nahlásit
Jiří, Slušticeflag
Hodnoceno 02.02.2023, varianta Apple Magic Keyboard - CZ
Ověřený nákup
Paráda, prostě Apple :)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01