Obnovit stránku

Recenze Apple Magic Mouse

Zajímají Vás názory a recenze na Apple Magic Mouse? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 240 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple Magic Mouse. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple Magic Mouse i vy.
Apple Magic Mouse - Myš
Apple Magic Mouse
Skladem > 5 ks
1 899,-
Do košíku
Daniel, Sedlčanyflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
apple
0 ×Nahlásit
Pavel, Hlinskoflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Kupoval jsem myš od Apple kvůli tomu, že mám MacBook, aby došlo k plné synchronizaci a abych využil všechny funkce. Bohužel přišlo velké zklamání. Myš je neskutečně nepřesná při jejím používání. Myš lze různě nastavit, ale zatím jsem nenašel optimální řešení, aby byla myš přesnější. S klasickou myší, kterou využívám v systému Windows se to nedá srovnat, což je zvláštní, protože myš za 150,- Kč funguje přesněji než myš za 1.800,- Kč!! Apple Magic Mouse je poměrně malá pro pánskou ruku a s tím souvisí i ovládání gest, které se tak mohou stát krkolomné a občas myš neudělá, co po ní chcete. Když srovnám Trackpad na MacBooku a Apple Magic Mouse, tak to je nebe a dudy. Ovládání Trackpadem na MacBooku je zatím nejlepší, co jsem na noteboocích poznal. Oproti tomu je Apple Magic Mouse jednou z nejhorších myší.
Výdrž baterie myši
Vzhled
Rychlá synchronizace s MacBookem
Neskutečně nepřesná
Prováděná gesta na myši někdy nefungují hned
Malá do ruky
0 ×Nahlásit
Jan, Chýnovflag
Hodnoceno 27.03.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Za tu cenu ta přidána hodnota gest nestačí. Dnes bych volil alternativu od Logitechu
Gesta
Design
Ergonomie
Nabíjení lightning
0 ×Nahlásit
Richard, Dolný Kubín 1flag
Hodnoceno 21.03.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Kvalita
Nič
0 ×Nahlásit
Veronika, Nemšováflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta Apple Magic Mouse, černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt úplne splnil očakávanie, veľmi kvalitné a aj pekné vyhotovenie. Funkčnosť je výborná, rovnako aj výdrž. Určite je produkt hodný svojej ceny - aj keď je cena vzhľadom ku značke a marketingu značky rozhodne vyššia.
Funkčnosť
Prevedenie
Výdrž
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Prostě Apple, není co dodat :-)
0 ×Nahlásit
Miloš, Medlovflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Na gesta se rychle zvyká
trochu menší do ruky, ale je to o zvyku
0 ×Nahlásit
Lukáš, Horní Libchavaflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Při přenášení v tašce se povrch snadno poškrábe.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
elegantní design
neintuitivní ovládání
špatně sedí do ruky
0 ×Nahlásit
Pavel, Děčínflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta Apple Magic Mouse
Ověřený nákup
Snadné spárování
Dlouhá výdrž baterie
Podpora gest
Lightning konektor
Konektor vespod, nelze v případě nouze používat při nabíjení
Na dotykové ploše lze provádět gesta, žel ale nikoliv všechna, třeba "sevření prsty" pro zoom nejde. Poklepání pro zoom není pak funkční vždy a zcela.
Tragický tvar, špatně se drží v ruce. Tady Apple ergonomii opravdu nezvládl
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07