Obnovit stránku

Recenze Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter

Zajímají Vás názory a recenze na Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 159 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter i vy.
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter - Redukce
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Skladem > 10 ks
289,-
Do košíku
Alexandr, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 26.06.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
Zakoupil jsem zároveň s převaděčem AXAGON, takže jsem měl přímé porovnání. Výrobek od Apple má mnohem slabší zvukový převod (= je tichý), je kratší a kabel, či spíše kabílek, vypadá vysloveně vachrlatě že mnoho nevydrží.
Funguje
Slabý převod proti jinému výrobku
Slabý kabílek
Krátký kabel
0 ×Nahlásit
Zuzana, Praha 5 - Velká Chuchleflag
Hodnoceno 11.06.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
provedení kompatibilní s iPhone 15
kvalitní provedení
0 ×Nahlásit
Dávid, Trnavaflag
Hodnoceno 11.06.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
Kvalita
Nevypadava
Pri pouzivani sa ohyba ako ma
Cena
0 ×Nahlásit
Filip, Nemilanyflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
Originál
Kvalitní zpracování
0 ×Nahlásit
Ondřej, Příbram 7flag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
funkční
design
velikost
Kablík působí opravdu jemně, bojím se, že moc dlouho nevydrží
0 ×Nahlásit
Ondrej, Dohňanyflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
robí to čo má robiť
0 ×Nahlásit
Matyáš, Jirnyflag
Hodnoceno 04.04.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
Byl jsem korporátním Applem bohužel donucen koupit tuto originální redukci, protože mi u mého Iphonu druhotné redukce nefungovaly...
Funguje
Hezká barva
0 ×Nahlásit
Pavel, Brnoflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
Tady Apple zabodoval. Naprosto nejlepší entry level / budget DAC+AMP. Toto je dokonalá ukázka toho, že i za málo peněz lze mít hodně muziky.
Objektivně kvalitní digitálně-analogový převodník se zesilovačem
Naprosto ideální pro sluchátka do uší, ale poradí si i s mnoha náhlavními sluchátky
Za tuto cenu zdaleka nic kvalitnějšího nepořídíte
Snadno se ztratí, jak je malý (ale to už jen hledám drobnosti)
0 ×Nahlásit
Pavol, Košiceflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
sedi presne hraje super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.03.2024, varianta Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Ověřený nákup
Splna ucel
Troska slabsy zvuk
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19