Obnovit stránku

Recenze Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem

Zajímají Vás názory a recenze na Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem i vy.
Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem - Chytré hodinky
Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Prodej skončil
Marie, Praha 10flag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
Apple produkty jsou pro mě stálice
Dobře měří EKG
Každodenní parták, nosím i na spaní
Při pravidelném používání i v noci a spárováním s aplikací na sledování menstruačního cyklu, poměrně přesné údaje a až překvapivě přesný odhad vývoje cyklu.
U tohoto produktu jsem ocenila hlavně možnost nákupu na třetinku.
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 4flag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
Mám již druhé Apple Watch a neměnila bych. Barva super.
ALE - pozor při výběru ochranné folie. Nechala jsem si rovnou nainstalovat a folie je nalepená plastová folie ne jiná, než když si koupíte hodinky či telefon a sloupnete. A za skoro 500 Kč. Pro Alzu se to zrovna moc nehodí. A při reklamaci mi bylo vysvětleno, že folie je profi a je super. Haha.
0 ×Nahlásit
Eliška, Zlínflag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
2 dny baterie
Elegantni
Hromada funkci a moznosti
Velikost
Cena
0 ×Nahlásit
Karel, Plzeňflag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jedná se o model spíše vhodný pro ženy (u mne je to dárek). Těžko se hodnotí a nadhledem, protože pokud někdo žije ve světě Apple iOS, potom jiné smart watch řešení přináší daleko menší propojenost.
velmi dobré dílenské zpracování
Kvalitní display.
Absolutní SW podpora a propojenost se světem iOS.
Velmi bohatá výbava.
Duralové tělo, není příliš odolné ani zdravotně bezproblémové.
uchycení pásku je optimalizované pro snadnou výměnu, ale není ve světě hodinek designově prémiové.
0 ×Nahlásit
Simona, Zelenečflag
Hodnoceno 08.08.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
hlídání příliš dlouhého sezení, monitoring spánku, hodinky :-)
0 ×Nahlásit
Martin, Nový Jičínflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
Kvalita zpracování
Velké množství velmi užitečných funkcí
Integrace v rámci systému Apple
Bohužel výdrž baterie
V případě prasknutí sklad dipleje nemožná výměna skla. Nutno měnit hodinky.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Čeladnáflag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
Prostě apple
Aktivní velikost displeje apple watch 8 41mm je jen o trošku menší než u SE 44mm, díky tomu že je až ke krajům. Takže velmi kompaktní tělo/velký displej
Velmi rychlé dobíjení
Asi jen cena,
0 ×Nahlásit
Martin, Kuřimflag
Hodnoceno 09.05.2023, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
perfektní
nejsou
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 02.11.2022, varianta Apple Watch Series 8 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem
Ověřený nákup
líbí se mi velikost hodinek na ruce
jsem spokojena se všemi funkcemi
je třeba určitě 1x denně nabíjet, takže nezapomenout na kabel, když někam vyrážíte
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14