Obnovit stránku

Recenze Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - M/L

Zajímají Vás názory a recenze na Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - M/L? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 91 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - M/L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - M/L i vy.
Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - M/L - Chytré hodinky
Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - M/L
Skladem > 5 ks
10 190,-
Do košíku
Soňa, Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnoceno 20.06.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm PRODUCT(RED) Červený hliník s PRODUCT(RED) sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
pekné prevedenie
veľa funkcii
oproti predošlým hodinkám som využila už aj telefonovanie cez hodinky, keď mi niekto volal a telefón som nemala po ruke
rýchle nabíjanie
celkovo ich hodnotím dobre
vysoká cena
je mi jasné, že keďže majú tak veľa funkcii tak ich treba častejšie nabíjať - potešilo by keby stačilo tak raz za dva dni :D
0 ×Nahlásit
Martin, Velké Chvojnoflag
Hodnoceno 16.06.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup
Jako vždy bezchybný produkt Apple
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kámenflag
Hodnoceno 10.06.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost...
Nic
0 ×Nahlásit
Petr, Pohořeliceflag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup
řekl bych, že je to maximální velikost pro drobné lidi, kde velikost hodinek sedí k hubené ruce.
velký displej
slušná výdrž
Prostě Apple
cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.05.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Růžový hliník se světle růžovým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup
Sú naozaj krásne
majú veľa funkcií
Trochu lepšia baterka oproti starším Apple Watch
Apple Pay
Baterka - vydržia cca deň a pol
Cena
0 ×Nahlásit
Decalogue IT s.r.o., Popradflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Temně inkoustový hliník s temně inkoustovým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
funguju super
dobry vzhlad
mne sa poskrabal diplej, treba foliu!
0 ×Nahlásit
Zákazník, Jaroměřflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Temně inkoustový hliník s temně inkoustovým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Ilavaflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Stříbrný hliník s ledově modrým provlékacím sportovním řemínkem
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojnosť nadovšetko
Cena a samozrejme je to Apple
Výdrž batérie ale zas maju vela funkcií co stale merajú
0 ×Nahlásit
Denisa, Klatovyflag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Temně inkoustový hliník s temně inkoustovým provlékacím řemínkem
Ověřený nákup
parádní hodinky
skvěle se nosí
řemínek moc příjemný na ruku, ale je menší, vhodný pro ženskou ruku nebo menší pánskou ruku
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta Apple Watch Series 9 41mm Růžový hliník se světle růžovým sportovním řemínkem - S/M
Ověřený nákup
Watch OS a zpracování Apple - design, materiály, funkčnost
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13