Obnovit stránku

Recenze AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka

Zajímají Vás názory a recenze na AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka i vy.
AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka - Centrální jednotka
AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Skladem > 5 ks
1 299,-
Do košíku
Jaroslav, Nitraflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Moj povodny aqara hub trpel vypadkami, kupil som si tento kvoli moznosti pripojenia cez ethernet kabel. Od zapojenia uz ziaden vypadok. Plusom je iste aj napajanie cez usb port kde je viacej moznosti pripojenia (napr pouzit powerbanku ako ups pre tuto branu). Dizajn je konecne cierny pri aqara vynimka, ale chvalim. Zaroven sa nanho dost lepi prach. Funkciu IR ovladaca som neskusal. Za mna minus jedine absencia svetelnej sireny, mala LED to nezachrani a mozno tichsia akusticka sirena(repro). U mna vssk prevazuju pozitiva (ziadne vypadky) nad negativami.
Pri pripojení cez ethernetový kábel žiadne výpadky
Usb napájanie
Dizajn
Lepí sa nanho prach :)
Neobsahuje svetelnu sirénu
0 ×Nahlásit
Anton, Praha 10 - Malešiceflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Je možné přidat téměř každý dálkový ovladač pro „TV, klimatizaci a další“
Funguje pouze se zařízeními aqara a xiaomi, protokol zigbee nefunguje s žádnými zařízeními třetích stran
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Hledal jsem univerzální Zigbee hub, ale tento výrobek asi komunikuje jen s jinými Aqara produkty, protože se mi nepodařilo nic jiného připojit.
Už umí Matter, takže lze připojit v Google Home
Funguje v Apple HomeKit
Zřejmě nekomunikuje s jinými než Aqara výrobky
V Google Home se mi ukazuje pouze jako Offline
0 ×Nahlásit
Radka, Kaznějovflag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
dobrý dosah, snadné zapojení i ovládání
0 ×Nahlásit
Pavel, Brnoflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Bohužel se mi nepodařilo spárovat ZigBee smart žárovky. Na podpoře jsem dostal odpověď, že tyto žárovky nejsou podporovány. Nikde jsem se však nenašel seznam oficiálně podporovaných zařízení. Očekával jsem že ZigBee hub umí připojit ZigBee zařízení, ale bohužel ne v tomto případě.
Není univerzální ZigBee hub!
součásti dodávky není zdroj
0 ×Nahlásit
Barbora, Nový Jičín 1flag
Hodnoceno 31.07.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Zatím drží je na kabel tim pádem se neodpojuje jaky ty co fungují přes wifi konečně mám klid
0 ×Nahlásit
Jan, Nový Oldřichovflag
Hodnoceno 08.07.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Kupoval jsem jako bránu pro připojení chytré kliky Aqara Door Lock N200 do internetu. Jednotka mne nadchla rychlostí komunikace se Zigbee senzorem pohybu, ale také s přítomností IR vysílače, kterým se mimo jiné dá celkem solidně ovládat i televize. Bohužel celá platforma Aqara je směřovaná spíše k Alexa, než Google Home, tak právě v Google Home bylo použití hodně omezené. S aplikací Aqara však fungovalo vše. Bohužel výše zmíněná klika nemá podporu pro evropský trh a nespolupracuje s evropským serverem. Jedbotka zase neumí pracovat s žádným jiným. Takže primární důvod koupě jednotky selhal na naprosté nekompatibilitě.
Kompatibilní s produkty Agara
Infra port
Komunikuje pouze s Evropským serverem
0 ×Nahlásit
Martin, Bohumínflag
Hodnoceno 15.05.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Cena
Funkce
0 ×Nahlásit
takto: Nezávislý odborový svaz Policie České republiky, Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 20.03.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup
Nepoužitelné s jinými produkty než aquara
0 ×Nahlásit
Matouš, Nová Ves pod Plešíflag
Hodnoceno 20.03.2023, varianta AQARA Hub M2 EU - Zigbee řídící jednotka
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prostě funguje, snadno se připojí.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07