Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Recenze ARCTIC Freezer A13 X CO

Zajímají Vás názory a recenze na ARCTIC Freezer A13 X CO? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 3 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ARCTIC Freezer A13 X CO. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ARCTIC Freezer A13 X CO i vy.
ARCTIC Freezer A13 X CO - Chladič na procesor
ARCTIC Freezer A13 X CO
Prodej skončil
Jiří, Boskoviceflag
Hodnoceno 30.01.2022, varianta ARCTIC Freezer A13 X CO
Ověřený nákup
V porovnání s přibaleným chladičem od AMD (nejlevnější varianta chladiče) je to určitě pokrok. Pokud nebudete procesor moc zatěžovat, tak je to dobrá volba, jelikož nebudete slyšet téměř nic. Pokud však budete CPU zatěžovat třeba hraním her a chtěli byste mít opravdový klid, tak doporučuji připlatit pár stovek a koupit jiný model.
Snadná montáž
Vše potřebné součástí balení
Při nízkém zatížení mala hlučnost
Při vyšším zatížení je už slyšet
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11