Obnovit stránku

Recenze ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)

Zajímají Vás názory a recenze na ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 152 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g) i vy.
ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g) - Teplovodivá pasta
ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Skladem > 10 ks
169,-
Do košíku
Richard, Strážskeflag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena
0 ×Nahlásit
Karel, Brno 25flag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup
za rozumný poměr cena/kvalita
jednoduchá aplikace
bez obsahu kovu
0 ×Nahlásit
Radovan, Nižnáflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
veľmi kvalitná pasta
cena pri väčšom balení
0 ×Nahlásit
Aleš, Ostravaflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup
Prostě MX-4. :-)
0 ×Nahlásit
Petr, Čejčflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup
kupuji dlouhodobě
nevím
0 ×Nahlásit
Marek, Valašská Polankaflag
Hodnoceno 03.02.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup
asi teplo převádí dobře
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup
Používam roky, takže nákup beriem ako rutinu. Nevýhody sú len moje subjektívne postrehy, ktoré mi prekážajú, berte to skôr informatívne.
značka, ktorá je už proste štandardom kvality, takže sem ani nemá cenu nič písať
keď dlho po otvorení "stojí" (aj po opätovnom zatvorení) tak začne byť na začiatku riedka, neviem či získa vlhkosť zo vzduchu ktorý sa tam dostal, alebo sa oddelí vlhkosť pasty od zvyšku, ale to je záležitosť niekoľkých mesiacov, kedy sa tak stane
po prvom otvorení je nutné každé ďalšie otvorenie používať kliešte, lebo ten nešťastne tenký uzáver sa prilepí zvyškami pasty o závit a prstami sa potom otvoriť proste nedá
0 ×Nahlásit
Lukáš, Decinflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup
Je to prostě MX-4 od Arcticu, není co dodat :)
0 ×Nahlásit
Karel, Libušínflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta ARCTIC MX-4 Thermal Compound (8g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalita
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18