Obnovit stránku

Recenze ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)

Zajímají Vás názory a recenze na ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 33 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g) i vy.
ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g) - Teplovodivá pasta
ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Skladem > 10 ks
149,-
Do košíku
Poradna a návody Recenze 12
Stanislav, Spišská Nová Vesflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
Hustota, ktorá je vyššia ako u mx 4ky, skúsil som obidve na i7 14700 K, a MX6 znížila teploty o 5 až 8 stupnov, čo bolo spôsobené hustotou tejto pasty. Je známe že tieto procesory sa mierne ohnú pri upnutí, a chladič neprilieha ako má. Da sa to riešiť vyrovnávacím ramikom, ale zatiaľ to tak neriešim, stačí tato pasta. Max spokojnosť.
Jedine horšie nanášanie.
0 ×Nahlásit
Ivales s.r.o., Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
Robí to co má
ziadne
0 ×Nahlásit
Adam, Brnoflag
Hodnoceno 17.02.2024, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
Nevidím rozdíl mezi touto a MX-4. Nevím jestli byla stará nebo špatně skladovaná ale takto hustou pastu už nikdy!
Přijde mi funkčně stejná jako původní MX-4
Cenově přijatelná
Je opravdu příliš hustá. Při aplikaci tenké vrstvy se trhá a pro rovnoměrné nanesení vyžaduje víc pasty než bych použil kdyby byla řidší.
0 ×Nahlásit
Pavol, Liptovský Mikuláš 4flag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
Výborná hustota
Najlepšia 😉
0 ×Nahlásit
Daniela, okres Michalovceflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyriesilo to problem.
0 ×Nahlásit
Rudolf, Nitraflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
teploty sú v pohode
0 ×Nahlásit
Viktória, Pezinokflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
cena
veľkosť asi 3 použitia
0 ×Nahlásit
Jakub, Hrašnéflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
podobné vlastnosti ako mx4
konzistencia
šikovné balenie na cca 3 použitia
0 ×Nahlásit
Zákazník, Rapovceflag
Hodnoceno 04.05.2023, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
R5 5600x + Endorfy Fera 5 Dual Fan na stress teste nad 57stupňov to nešlo
cena
nič
0 ×Nahlásit
Jozef, most pri bratislaveflag
Hodnoceno 04.05.2023, varianta ARCTIC MX-6 Thermal Compound (2g)
Ověřený nákup
cena
značka
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18