Obnovit stránku

Vážení zákazníci, aktuálně evidujeme zvýšené množství emailových pokusů o podvodné informace k navrácení platby zneužívající dobré jméno naší společnosti. Prosím vždy si zkontrolujte odesílatele emailu. Více informací o podvodech naleznete ve článku zde.

Recenze ASUS RT-AX57

Zajímají Vás názory a recenze na ASUS RT-AX57? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 11 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ASUS RT-AX57. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ASUS RT-AX57 i vy.
ASUS RT-AX57 - WiFi router
ASUS RT-AX57
Skladem > 5 ks
2 499,-
Do košíku
Marek, Jablonec nad Nisouflag
Hodnoceno 23.10.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup
snadné první nastavení v mobilní aplikaci, přitom řada možností
hezký dizajn
0 ×Nahlásit
Mikuláš, Kozloviceflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nastavení routeru jednoduché
Funkce
Rychlost
AiMesh mezi routery
Pěkně vypadá
Dobrý dosah
Trochu vyšší cena
0 ×Nahlásit
Lucie, Praha 4flag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup
jednoduché nastavení
kombinace WPA2/WPA3 pro novější zařízení v kombinaci se staršími
0 ×Nahlásit
Petr, Chrastavaflag
Hodnoceno 30.08.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
spokojenost super router
0 ×Nahlásit
Vít, Jeseníkflag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup
Rychlost
Nepřehledné nastavení
0 ×Nahlásit
Štěpán, Hradec Králové - Březhradflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zatím mě značka asus nezklamala ani jako router
snadné nastavení
cena výkon
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Router takove stredni cenove kategorie, plne dostacujici do bezne domacnosti, mame v byte a jsme spokojeni, krasny design i tvar
Kvalitni, moderni router, hodi se hezky do interieru
Snadne zapojeni, dobry dosah, slape jak ma
0 ×Nahlásit
Josef, Svinařovflag
Hodnoceno 18.05.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojenost
0 ×Nahlásit
Pavel, PŘEŠTICEflag
Hodnoceno 11.04.2023, varianta ASUS RT-AX57
Ověřený nákup
11.4.2023 info z webu https://cz.store.asus.com/ Provoz e-shopu cz.store.asus.com byl k dnešnímu dni trvale ukončen... ?! RT-AX57 (2023) je velmi dobrý. Používám jako přístupový bod. První spouštění a nastavení bylo poněkud krkolomné. Několikrát jsem musel přístroj restartovat než jsem se dostal na výchozí konfiguraci. Po přihlášení a uvedení přístroje do provozu už žádné problémy nsnastali. V balení chybí CZ návod. Není uveden ani u prodejce ani na webu výrobce... Rychlost přenosu je excelentní. Možnost instalovat apk ASUS Router a veškeré nastavení dělat v mobilu. Samozřejmě, že lze nastavení provádět i přes web. WPA3, Wi-Fi 6.
Používám jako přístupový bod (AP). Rychlost přenosu je excelentní. Možnost instalovat apk ASUS Router a veškeré nastavení dělat v mobilu. Samozřejmě, že lze nastavení provádět i přes web. WPA3, Wi-Fi 6.
V balení chybí CZ návod. Není uveden ani u prodejce ani na webu výrobce... ("Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se. Ohledně návodu Vás budou kontaktovat kolegové z péče o zákazníky napřímo. Hezký den")
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07