Obnovit stránku

Recenze Asus RT-AX58U V2

Zajímají Vás názory a recenze na Asus RT-AX58U V2? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Asus RT-AX58U V2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Asus RT-AX58U V2 i vy.
Asus RT-AX58U V2 - WiFi router
Asus RT-AX58U V2
Skladem > 5 ks
2 699,-
Do košíku
Petr, Smržovkaflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím v pohodě vše funkční
0 ×Nahlásit
Avenida Insurgentes, s.r.o., Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
koupil jsem dražší, protože předchozí od tplinku za polovinu ceny nešel vůbec, a toto je tak na 20%. Zajímalo by mě, kolik by člověk musel zaplatit, aby se s tím nemusel jedovat.
tak to mě opravdu nic nenapadá
rodičovská ochrana nefunguje v režimu AP
neintuitivní nastavení, rozhraní jak pro geeky, jednoduché funkce poschovávané všude možně, člověk nad tím musí maturovat
po připojení vás to vůbec nepustí do nastavení, musíte projít průvodcem, takže můžete nasekat chyby, které pak v nastavení budete hodně dlouho vychytávat. Dvakrát jsem musel provést reset, než jsem našel cestu, jak to na začátku nepodělat
slabý signál, router je v 1. patře, když sedím přímo pod ním v přízemí, tj. 3 metry vzdušnou čarou, ještě to jde, jakmile si přesednu na pohovku 5 m vzdušnou čarou, už to někdy jde jindy ne
je v provozu třetí den, a už na půl dne wifi signál vypadl, to jsem si opravdu nepředstavoval, že router této cenové třídy budu muset chodit restartit každou chvilku jak nějaký šunt z aliexpresu
0 ×Nahlásit
Stanislav, Olomoucflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velmi snadné nastavení
Hezký design
0 ×Nahlásit
Jan, Dolní Benešovflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup
Jednoduché nastavení, fajn dosah a rychlost. Za ty peníze spokojenost.
0 ×Nahlásit
Vlastimil, Brno - Veveříflag
Hodnoceno 04.11.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup
Levnější router, který utáhne 500 Mbps vzduchem. Doporučuji
Přehledné nastavení routeru
Podrobné logy
Wifi 6 + WPA3
Výkon (4 jádrový processor + 512 MB RAM)
4 antény
Vzhled
Slušný dosah sítě
5 Ghz sít se při restartu ladí až 11 minut v závislosti na rušení signálu sousedy
0 ×Nahlásit
Michal, Červený Kostelecflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Splňuje požadavky
Přehledné nastavení
0 ×Nahlásit
Jan, Havířov 1flag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Print server
0 ×Nahlásit
Michal, Třinecflag
Hodnoceno 19.05.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super router, ale minimálně na 2.4 GHz je výrazně slabší než N routry od TP-LINK a TENDA s 5 dBi anténami.
Široké možnosti nastavení
Super výkon
AI mesh
Decentní vzhled
Relativně slabší signál
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 11.05.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup
Malý, dobře ovladatelný, všechna nastavení intuitivní, podstatně nám zrychlil a stabilizoval připojení k internetu, síla signálu je teď maximální ve všech připojených zařízeních, to předtím nebylo ani omylem. Super zařízení, opět a zase chválím ASUS, od nich nejen notebooky, ale i router, stále kvalita.
- konečně máme všichni pořádný signál
- dost výrazně se zlepšila stabilita
- nastavení proběhlo naprosto bez komplikací
- všechno je intuitivní, srozumitelné
- konečně všechna zařízení mají plný signál
- žádné zatím nemáme
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.04.2023, varianta Asus RT-AX58U V2
Ověřený nákup
700 - 800 Mbit/s na WiFi6 (Router i klient ve stejné místnosti)
Kompaktní rozměry
Rychlost bezdrátu
Web rozhraní pro pokročilé
Mobilní aplikace pro začátečníky
Rozmanité množství funkcí
Mesh po kabelu
Solidní monitoring provozu
5Ghz bezdrát naběhne po pár minutách od startu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12