Obnovit stránku

Recenze ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING

Zajímají Vás názory a recenze na ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING i vy.
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING - Grafická karta
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Skladem > 5 ks
25 890,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.07.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
Kvalitná konštrukcia, chladenie aj soft.
Bezproblémová redukcia napájania
Výkon v DaVinciResolve je úžasný
Podpera pod kartu je do mojej case nízka, ale ja mám case obludu :) Väčšine to bude pasovať.
0 ×Nahlásit
Jiří, Kšelyflag
Hodnoceno 11.07.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
Skvělá karta za dobrý peníz
Velice tichá
Výkon
Kvalitní zpracování
Měl jsem co dělat, abych ji narval do bedny
0 ×Nahlásit
Filip, Brno 2flag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
Naprosto fantastická karta. Tichá, výkonná, po stránce provedení velmi bytelně udělaná. Najít mínusy je velmi těžké. Snad jediným je výška karty, kdy mi zabrala více než 2 sloty. Jinak provozuji ji na PCIE 3.0 a běží naprosto bez problémů. V porovnání s vyměněnou GTX 1070 Ti, kterou jsem měl, je to neskutečný skok vpřed.
fantastická karta
tichá, při běžné práci nastaveny větráky tak, aby byly vypnuté, pasivně se v pohodě uchladí
při hrách je rychlost větráků okolo 50-60% a stále je karta poměrně tichá
hodně karet má podle uživatelů problém s coil white, tady to tak není, pozoroval jsem to až u extrémních hodnot někde okolo 300+ fps
Armoury crate app, kterou spravujete např. osvětlení karty, překvapivě funguje (mám zkušenosti, že aplikace od Asusu jsou bída a tragédie). Tady to tak není
hodně vysoká, zabrala mi více než 2 sloty na výšku
0 ×Nahlásit
Ľubor, Povazska Teplaflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
perfektna karta, dobre ze som jej dal prednost pred veziou od MSI (GeForce RTX 4070 Ti SUPER GAMING X SLIM 16G)
na zivo je karta fakt velka a masivna, na celu dlzku mojho predlaktia a to je v podstate jedna z tych mensich 3vetrakovych :-)
kartu som vybral kvoli pozitivnym recenziam, kde rozobrali kryty a ukazovali kvalitu osadenia teplovodivych pasikov
karta je absolutne ticha, pri beznej praci ako web, filmy, uprava fotiek v Lightroome sa vobec netocia vetraky, tusim do 55stupnov je to tak nastavene
karta ma pri beznej praci do 46stupnov, pri hrani najnarocnejsich hier do 70stupnov, to su vyborne vysledky
pri najnarocnejsich hrach sa vetraky karty roztocia primerane, nevydavaju ziadny hukot vysavaca
skusal som hry ako Cyberpunk2077 = 4k rozlisenie, vsetky efekty zapnute a dala 50fps, pri Auto nastaveni az 100fps
pri Forza Horizon 5 na 4k rozliseni a vsetky dataily na Ultra karta dala stabilne 110 - 130fps
pri GTA5 na 4k rozliseni a vsetky detaily na Very High karta dava stabilne 80fps
0 ×Nahlásit
Pavel, Perštejnflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
OC na 2950Mhz
Mem OC +1250
Doporučuji na 1440p pro 100+ fps na všech titulech
Zvládá i 4K, ale jen kolem 60fps. Na opravdový zážitek ve 4K už je potřeba 4090
Teploty max 65 stupňů. Tady Asus udělal fakt dobrou práci.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.03.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
Ticha
Vykonna
Skvele chladenie
Upgrade z 2070 super na rozlisenie 1440p - maximalna spokojnost
Cena by mohla byt menej, no dalsi upgrade bude za 4-5 rokov, uvidime tie ceny potom
0 ×Nahlásit
Vladimír, Plzeň 26flag
Hodnoceno 23.03.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
Po pár hodinách provozu jednoznačně spokojenost! Velmi slušný výkon, malá hlučnost až při maximálním zatížení. Po 2 měsících provozu zcela bez problémů vše funguje. Hry fungují přímo skvěle.
Jednoznačně výkon
menší rozměry a hmotnost na rozdíl od předešlé grafické karty RX6800XT
spotřeba
minimální hlučnost
novinka
podpora sw nvidie
využití u střihových programů a při odšumování fotografií
cena, i když výkonem to vynahrazuje
0 ×Nahlásit
Martin, Strážnéflag
Hodnoceno 23.03.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
Grafická karta má výborné parametry. Výkonném na vysoké úrovni, kdy všechny aktuální hry rozjedete na Ultra a ve 2K úplně na pohodu
Tichá
Výkonná
Nízké teploty
12vhpwr konektor
0 ×Nahlásit
Martin, Zbýšov u Brnaflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Ověřený nákup
16GB VRAM
Celokovové provedení
Držák grafické karty v balení
Výkon na 1440p/4k rozlišení
Až moc přiléhavá ochranná fólie
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04