Obnovit stránku

Recenze Ausdom AW615S

Zajímají Vás názory a recenze na Ausdom AW615S? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Ausdom AW615S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Ausdom AW615S i vy.
Ausdom AW615S - Webkamera
Ausdom AW615S
Skladem > 10 ks
599,-
Do košíku
Dominik, Nitra 1flag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje dobre s 3d tlaciarňou
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 1flag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
hrozná kvalita obrazu
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislavaflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
super kamerka na chat.
manuálne ostrenie
kvalita obrazu
0 ×Nahlásit
Eva, Praha 8flag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
Pěkné, robustní provedení
Kvalitní obraz a zvuk (bez použití poskytované utility)
Široký úhel záběru - možná zápor jen pro mě. Když mám videohovor, nepotřebuji ukazovat půl místnosti
Poskytovaný podpůrný program, který by mohl řešit úhel pomocí digitálního zoomu, zásadně zhorší kvalitu nejen obrazu, ale i zvuku.
0 ×Nahlásit
Matěj, Kralupy nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 14.03.2023, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
za tuto cenu stojánek super
kvalita obrazu oproti např. Logitech C270 je o 1000% lepší za nižší cenu
manuální ostření
cena, moc jsem za tuto cenu nčekal po příšerném logitechu C270, ale byl jsem příjemně překvapen, lepší ve všech ohledech
jediná vítka kretou tomu mohu dát je, že manuální ostření by mohlo být lépe značené a mít nějaký gumový grip, ale to už jsou jen maličkosti co jsou v téhle cenové kategorii irelevantní
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2022, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
Momentálně na reklamaci přestala fungovat
dobrá kvalita obrazu
dobrý zvuk
tvrdý kabel
stojánek nic moc kvalita dlouho nevydrží pokud se s ním hýbe. Spodní šroubek se neustále povoluje.
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Praha 620flag
Hodnoceno 25.08.2022, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
ruční zaostřování
široký úhel
dobrý obraz při nedostatku světla
nemožnost měnit kontrast
záleží asi na softwaru, protože v režimu PnP nemá full HD
0 ×Nahlásit
Milan, Děčínflag
Hodnoceno 14.02.2022, varianta Ausdom AW615S
Ověřený nákup
Jednoduchá instalace
Velice slušnej obraz
Mikrofon nic moc
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08