Obnovit stránku

Recenze AXAGON ADSA-1S SLIMport

Zajímají Vás názory a recenze na AXAGON ADSA-1S SLIMport? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 650 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AXAGON ADSA-1S SLIMport. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AXAGON ADSA-1S SLIMport i vy.
AXAGON ADSA-1S SLIMport - Externí box
AXAGON ADSA-1S SLIMport
Skladem > 10 ks
219,-
Do košíku
Radovan, Kladnoflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dělá co má
0 ×Nahlásit
Zákazník, Roztokyflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup
Jednou za par dni na chvili vypadne disk (SSD Intel) a odpoji se ze systemu. Pote ihned nabehne, ale system je zblbnuty a vyzaduje rucni zasah (remount). Budu zkouset reklamovat.
Obcas nefunguje
Obcas nefunguje
0 ×Nahlásit
Vít, Mimoňflag
Hodnoceno 09.03.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Krásná cena a funguje jak má.
0 ×Nahlásit
Petr, Židlochoviceflag
Hodnoceno 29.02.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup
Super kombinace pouzdra i ad-hoc “donglu”
0 ×Nahlásit
Zákazník, Havířovflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup
Lehká manipulace
Lehká výměna
0 ×Nahlásit
Michal, Brnoflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup
V krabičce mám 5400 RPM HDD na svoje data už několik měsíců a vyhovuje mi tam. Nevím co k tomu říct, prostě redukce SATA III na USB 🤷‍♂️
SATA III
USB Konec
Krabička pro ochranu
nic
0 ×Nahlásit
Matěj, Železný Brodflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup
Opravdu pomalé zařízení, raději vemte buď kabel ADSA-FP2A nebo 2577U3-BK-BP které zvládají na mém starém disku 130 MB/s oproti téhle krabičce, která zvládá na stejném disku pouze 38 MB/s.
pomalé, pouze 38 MB/s
0 ×Nahlásit
Róbert, Bratislava - Vrakuňaflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup
Normálna krabička, ktorá funguje ako má
funguje ako má
cena
0 ×Nahlásit
Aleš, Teplá u Toužiměflag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pěkná krabička
0 ×Nahlásit
Andrej, Moravská Třebováflag
Hodnoceno 24.11.2023, varianta AXAGON ADSA-1S SLIMport
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborná redukce k využití pevného disku z notebooku.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18