Obnovit stránku

Recenze AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6

Zajímají Vás názory a recenze na AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 677 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6 i vy.
AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6 - Externí box
AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Skladem > 10 ks
279,-
Do košíku
Milan, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funkcne na 100%
0 ×Nahlásit
Milan, Pardubice 2flag
Hodnoceno 05.03.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
=U4el pou6it9 / vzhovuj9c9.
NIC
0 ×Nahlásit
Daniel, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
praktické, presne sedí na disk
celkom fajn dizajn
0 ×Nahlásit
Jiří, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Mikuláš, Nová Ves nad Nisouflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup
Zatím jsem spokojený, uvidíme, jak dlouho vydrží, když potřebuju disk čas od času hodit do batohu. Kupoval jsem ho kvůli záchraně externího disku ADATA HV610, který má příšerný obal a ulomil se mu konektor. Disk v tomto obalu funguje opět krásně.
Splňuje svou funkci
Lze jednoduše disk připojit
Poměrně dobře chrání disk
Materiál je takový obyč plast, ale za tuhle cenu úplně v pořádku
0 ×Nahlásit
Petr, Bruntálflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup
Vše funguje jak má
0 ×Nahlásit
Tomáš, Varnsdorfflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup
Původně zakoupeno za účelem připojení SSD disku k RPI4. Nepovedlo se mi to rozchodit dle předešlých recenzí nejsem jediný.
na PC funguje dobře včetně bootovaní
cena
nefunguje s Raspberry PI4
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup
Nechtel jsem utratit vic za externi box nez za HD samotny.
Nejlevnejsi
Nekvalitni plast
0 ×Nahlásit
Igor, Martinflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje ako má :-) viem vďaka nemu "recyklovať" disky z nefunkčných PC
0 ×Nahlásit
Dominik, Kozlovflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Ověřený nákup
Ta plastová krabička se pravděpodobně po pravidelném otevírání/zavírání rozpadne, ale kupoval jsem hlavně pro ten adaptér, takže mi to nevadí.
Funguje jak má
Plastová krabička moc dlouho asi nevydrží
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01