SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm od našich zákazníků, případně sdílejte své zkušenosti s ostatními. ✅"> Recenze AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm | Alza.cz
Obnovit stránku

Recenze AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm

Zajímají Vás názory a recenze na AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 76 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm i vy.
AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm - Redukce
AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Skladem > 10 ks
269,-
Do košíku
Ladislav, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 14.07.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dělá to co má
nic
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.07.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup
Funguje dle očekávání. Použivám pro bootování z SSD na Raspberry Pi 4B (pouze je nutné přehrát firmware podle instrukcí -- na internetu existuje mnoho návodů). Jediné mínus je krátký kabel, který je velmi pružný a u konektorů téměř neohebný.
Malé rozměry
Bezproblémová instalace a chod
Poměrně krátký a tuhý kabel (částečně dáno USB 3.0)
0 ×Nahlásit
Petr, Větřníflag
Hodnoceno 06.07.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2C, USB-C 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje
O žádné nevím
0 ×Nahlásit
Radek, Senecflag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup
Cena
Rychlý přenos dat
0 ×Nahlásit
Josef, Prahaflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vše funguje jak má
0 ×Nahlásit
Martin, Chomutovflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup
Vždy při práci se SATA diskem, který nebyl součástí mého pc, jsem musel otvírat pc a pracně ho připojovat. S použitím této redukce je vše daleko jednoduší a pohodlnější. Jen marně přemýšlím, proč jsem si redukci SATA / USB, nekoupil již dávno.
Cena
Jednoduchost
Vzhled a bytelnost
0 ×Nahlásit
Jaromír, Třebeniceflag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup
pohoda
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 4 - Lhotkaflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup
Skvělý adaptér za dobrou cenu
Rychlý
Teplota není na vaření párků
LEDka s aktivitou
Zhruba stejná výška jako SSD, vymyslel jsem si pro disk s adaptérem krabičku
Za 240 korun super
Pevný, jednoduchý, pochybuji že se brzy rozbije
Kabel je trochu na kratší straně a při jeho tuhosti není nejjednodušší s diskem manipulovat.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislavaflag
Hodnoceno 31.03.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jednoduché pripojenie k SSD notebooku, skvelé na zaznamenávanie informácií
0 ×Nahlásit
Milan, Nížkoviceflag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta AXAGON ADSA-FP2A, USB-A 5Gbps > SATA 2.5" SSD/HDD SLIM adapter, cable 20 cm
Ověřený nákup
malé rozměry
vysoká rychlost
nefunguje s 2,5" HDD WD5000BEVT (k čemuž jsem to kupoval - vracím)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04