Obnovit stránku

Recenze AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm

Zajímají Vás názory a recenze na AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm i vy.
AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm - USB Hub
AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Skladem > 10 ks
599,-
Do košíku
Luboš, Měnínflag
Hodnoceno 19.09.2023, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
kupoval jsem za účelem dosažení rychlosti, která je deklarována, ale tu jsem ve svojí sestavě nedosáhnul i když jiný hub to zvládnul.
USB 3.2 za dobrou cenu
v mojí konfiguraci nedosahovalo deklarovaných parametrů i když rychlost byla slušná
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
elegantni desing
primerena velikost
nefunguje pripojeni externiho monitoru pres usb-c
budeme vracet, protoze hlavne pro hdmi jsme ho porizovali
0 ×Nahlásit
František, Brnoflag
Hodnoceno 12.08.2023, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
funguje jak má
připojení k iMac bez problému
0 ×Nahlásit
Pavel, Liptovský Mikulášflag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
Nevie PowerDelivery - neprenáša nabíjanie. A to bol jeden z dôvodov objednania. Vrátil som.
0 ×Nahlásit
Roman, Brumov-Bylniceflag
Hodnoceno 30.01.2023, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
deklarovaná rychlost
hliníkové tělo
nepřehřívá se
0 ×Nahlásit
Jan, Liberec 6flag
Hodnoceno 27.11.2022, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
Přijní HDD či čtečky karet je nestabilní a odpojuje se, přenos kolísá. Po připojení na přímo je vše OK, takže lze použít maxilálně tak jako rozšíření pro myš atd nic kde jsou data...
rozšíření USB
připojení HDD přes hub je nestabilní
Připojení čtečky karet je nestabilní
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 5flag
Hodnoceno 04.11.2022, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
Přenosove rychlosti do 1 MB/s
Malé a lehké zařízení
Nepodporuje napájení MacBooku
Neprenasi USB C display Port signál Cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.10.2022, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
usb-c sa po 2-3 mesiacoch rozhybe a funguje uz iba po pritlaceni na port
0 ×Nahlásit
BTL Healthcare Technologies a.s., Prahaflag
Hodnoceno 06.10.2022, varianta AXAGON HMC-4G2 4-in-1 Hub, USB-C 10Gbps, 2x USB-A, 2x USB-C, USB-C cable 13 cm
Ověřený nákup
Snad jediný HUB z USB-C na USB-C, co jsem sehnal
kvalitní mechanické zpracování
Nefunguje spolu se dvěma převodníky z USB-C na HDMI, ale možná je to problém těch převodníků. Chtěl jsem to použít pro připojení dvou monitorů přes jeden USB-C port, protože můj notebook nemá žádný výstup pro monitor a připojování dokovacích stanic ho zasekává.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16