Obnovit stránku

Recenze AXAGON RSI-X1

Zajímají Vás názory a recenze na AXAGON RSI-X1? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 189 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AXAGON RSI-X1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AXAGON RSI-X1 i vy.
AXAGON RSI-X1 - Adaptér
AXAGON RSI-X1
Prodej skončil
Radoslav, Nitraflag
Hodnoceno 23.08.2020, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
Funguje
Žiadne
0 ×Nahlásit
Martin, České Budějovice 6flag
Hodnoceno 12.06.2020, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
světýlka
přiložené kabely
0 ×Nahlásit
Tibor, Bratislavaflag
Hodnoceno 07.05.2020, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
Funguje
0 ×Nahlásit
Jiří, Brnoflag
Hodnoceno 13.09.2019, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
funguje bez problémů
nic
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Liberec 30flag
Hodnoceno 26.05.2019, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
Jedna z mála možností, jak připojit SATA na IDE disk.
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 5 - Zličínflag
Hodnoceno 08.03.2019, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
Funguje jak má. SATA disk funguje v OG xboxu.
Má MASTER/SLAVE jumpery, pokud to stroje vyžadují.
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Prahaflag
Hodnoceno 08.10.2018, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
V režimu SATA › IDE funguje jak má, opačně jsem nezkoušel
Snadná instalace
Výrobce nepočítal s použitím SATA kabelu s kovovou západkou, kabel tam lze připojit, ale západka se nemá jak zacvaknout
Zelená signalizační LED skoro není přes jas té červené vidět
0 ×Nahlásit
Tomáš Zaňka, Zlonínflag
Hodnoceno 11.04.2018, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
relativně dlouhý, pozor na místo v case počítače - za CD/DVD se mi vešel jen tak tak
pro podporu DVD/CD vypalovaček by se musel přepnout celý SATA řadič do IDE režimu = použitelné pouze pokud nemáte na stejném řadiči i disk. Protože jinak přijdete o výkon disku, o SSD ani nemluvě, žádný TRIM atd.
0 ×Nahlásit
Jiří, Tišice-Kozlyflag
Hodnoceno 16.01.2018, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
pro použití starších disků v novém PC a naopak.
0 ×Nahlásit
Peter, Ludaniceflag
Hodnoceno 31.08.2017, varianta AXAGON RSI-X1
Ověřený nákup
dobrá cena
funguje perfektne na staršej doske Gigabyte M61SME-S2
Kúpil som ho hlavne kvôli tejto doske, a tým že funguje, splnil moje požiadavky.
nefunguje na doske Gigabyte M61PME-S2 - skúšal som už všetky nastavenia BIOS-u. Ešte skúsim upgrade BIOS-u a potom znovu funkčnosť adaptéru
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11