Obnovit stránku

Recenze BABYSENSE 2 Pro

Zajímají Vás názory a recenze na BABYSENSE 2 Pro? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 67 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BABYSENSE 2 Pro. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BABYSENSE 2 Pro i vy.
BABYSENSE 2 Pro - Monitor dechu
BABYSENSE 2 Pro
Skladem > 5 ks
3 439,-
Do košíku
Petra, Unhošťflag
Hodnoceno 11.07.2024, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
Za rok používání nebyl ani jediný falešný poplach.
Vůbec nic
0 ×Nahlásit
Jakub, Odolena Vodaflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
I přez počáteční obavy kvůli rozporuplným recenzím že pozdě hlásí alarm jsem to riskl. No Buď to lidi neumí pořádně přidělat, nebo museli obdržet vadný kus. My jsme 100% spokojeni. Dítě zvednu a do 10s řve alarm. A to je mezi snímačem a dítětem dřevěná deska s molitanem, deka + zavinovačka
Funguje dobře, přesně jak bych očekával
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
ve většině případů funguje spolehlivě, ale člověk by chtěl 100% úspěšnost..
stalo se mi, že sem dítě vyndal z postele a zapomněl vypnout monitor, který to nezazanamenal ani za 5 minut.. To už by dítě nebylo mezi živými..
0 ×Nahlásit
Jan, Hradec Královéflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
Produkt jsme po 4 mesicich museli reklamovat, protoze i presto ze dite na podlozce neni, tak se tvari ze je vse v poradku. Coz je za me obrovsky problem u produktu tohoto typu! Do teto doby jsme byli velice spokojeni, meli jsme pouze jeden falesny poplach.
Dve detekcni podlozky, moznost umisteni do kocarku
Minimum falesnych poplachu
Snadna instalace
Muze se tvarit ze je vse v poradku i kdyz neni.
Dlouhy interval spinani alarmu
0 ×Nahlásit
Jan, Velké Popoviceflag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
snadné zapojení a zprovoznění
indikace nevhodných nebo vybitých baterií
klid na duši
nedoporučují se nabíjecí baterie
0 ×Nahlásit
Dana, Holubiceflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
perfektni, nez zacne alarm, pokud dite vyjmete bez vypnuti, tukanim upozorni, naprosta spokojenost, stejny monitor meli i v porodnici
Jednoducha instalace
Baterie nejsou soucasti baleni
0 ×Nahlásit
Roman, Bratislavaflag
Hodnoceno 28.10.2023, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
Po vybratí dieťaťa z postieľky ubehne niekedy aj 5 minút, kým spustí alarm. Ak je také opozdenie aj pri skutočnom problém, tak.... Myslím že ďalšie slová nie sú potrebné. Ďalej, tá vec má v sebe všetko potrebné na to, aby detekovala rozdiel v hmotnosti a teda nezačala bľačať na celý byt pretože chcete dieťa nakŕmiť či prebaliť ...
Ľahká inštalácia
Extrémne dlhá redakčná doba (niekedy aj 5 minút)
Nedetekuje odobratie dieťaťa z postieľky a teda spúšťa alarm uprostred kŕmenia či prebaľovania
0 ×Nahlásit
Karel, Strakonice 1flag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nepozná, že si dítě vezmu z postýlky, musí se ručně vypnout, ale to není zase až takový problém
funguje naprosto skvěle
řve dostatečně, aby rodiče vzbudil případný problém
zelená bliká decentně, nenarušuje spánek a atmosféru v pokoji
0 ×Nahlásit
Martina, Prahaflag
Hodnoceno 09.09.2023, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
Fungoval bezchybne, žiadny planý poplach
2 podložky, jednu sme mohli využívať v kočíku ked spal na terase
Pred tým než začal pipat (zabudla som ho vypnúť keď som dieťa zdvihla) niekoľko sekúnd “tukal” takze som hneď nedostavala infarkt z hlasného alarmu
Neviem si už bez neho predstaviť noc
0 ×Nahlásit
František, Břízaflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta BABYSENSE 2 Pro
Ověřený nákup
Úžasná pomůcka pro rodiče. Využíváme už dva roky. Funguje skvěle, rozhodně nelituji peněz. Používali jsme i v kočárku. Když má dcerka horečku, jsme rádi, že jí hlídá.
když se zapomene vypnout, tak nejdříve cvaká a až poté spustí alarm
dvě podložky - možnost využít v kočárku, kolébce...
po dvou letech jednotka zežloutla od sluníčka, ale to se u bílého plastu stává
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07