Obnovit stránku

Recenze Bang! - Duel

Zajímají Vás názory a recenze na Bang! - Duel? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 211 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Bang! - Duel. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Bang! - Duel i vy.
Bang! - Duel - Karetní hra
Bang! - Duel
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Tomáš, Praha 6 - Břevnovflag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta Bang!
Ověřený nákup
hodiny zabavy pro deti
relativne kapesni / cestovni provedeni
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brnoflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta Bang!
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rychlý
Zábavný
0 ×Nahlásit
Dalibor, Brnoflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Bang!
Ověřený nákup
krabička je za ty 300 opravdu pořádně plná karet v porovnání s jinými hrami podobné cenové kategorie
bang mají všichni rádi
pokud hru vůbec neznáte, pravidla jsou fakt složitá na pochopení z manuálu, doporučuji spíše videa na YT či přátele
Hráči vypadávají, ale o tom hra holt je
0 ×Nahlásit
Radek, Hrabišínflag
Hodnoceno 30.12.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup
Krásné zpracování
0 ×Nahlásit
Josef, Chlumec nad Cidlinouflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup
Bang
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.10.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup
doporučuji
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nemůžu hodnotit, je to dárek pro vnoučata.
0 ×Nahlásit
Libor, Brnoflag
Hodnoceno 13.08.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup
Skvělá hra
Papírový návod je fakt děs. Doporučuji video návod od Albi zde: https://www.youtube.com/watch?v=OOE_5D2zgJU&ab_channel=ALBI
0 ×Nahlásit
Jana, Bzenecflag
Hodnoceno 10.08.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitní
0 ×Nahlásit
Metoděj, Hýakovflag
Hodnoceno 25.07.2023, varianta Bang!
Ověřený nákup
Zábava
Jednoduché
Svyžné tempo
Nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17