Obnovit stránku

Recenze Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black

Zajímají Vás názory a recenze na Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black i vy.
Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black - Držák na mobilní telefon
Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
259,-
Do košíku
David, Makovflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup
stabilní
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black
Ověřený nákup
stojan mám už skoro čtyři roky. zatím žádné technické vady. jediný problém je, že se na protizkluzových podložkách zasekává neskutečné množství prachu, a eventuelně je vidět i ze strany. kromě toho jsem však naprosto spokojený. místo, kam telefon pokládáte je gumové, takže vám jen tak nezklouzne/nespadne. je tam také díra na nabíjecí kabel, který se mimo jiné dá uchytit na konstrukci stojanu.
skoro čtyři roky a pořád funguje jak má
gumová vrstva, aby vám mobil nezklouznul.
má nastavitelný držák na kabel, využívám to pro nabíjení
nastavitelný úhel držáku
protizkluzové podložky zespod zachytávají kvanta prachu, musí se často čistit
pokud máte větší telefon, může se vám při prudkém pokládání stát, že se telefon se stojanem převrátí
0 ×Nahlásit
Dita, Litomyšlflag
Hodnoceno 18.05.2023, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velice praktický držák na mobil
0 ×Nahlásit
Veronika, Miloviceflag
Hodnoceno 10.03.2023, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup
Provedení
Kvalita
Pokud tam dáte tablet o vyšší hmotnosti nebo si špatně nastavíte sklon stojánku, bude se vám převažovat a přepadávat.
0 ×Nahlásit
Peter, Ciferflag
Hodnoceno 21.02.2023, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitne spracovanie
0 ×Nahlásit
Robert, Třinecflag
Hodnoceno 20.07.2021, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup
používám pro tablet - OK .
0 ×Nahlásit
Tomáš, Náchodflag
Hodnoceno 22.04.2021, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup
Elegantní design
Stabilní konstrukce
Možnost nastavit úhel náklonu
Klip pro kabel
Využitelný jak pro mobil tak i pro tablet
Gumové zarážky proti vyklouznutí zařízení při větším záklonu
Nemožnost měnit výšku
0 ×Nahlásit
Martina, Mostflag
Hodnoceno 20.10.2020, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup
stabilita
nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 13.10.2020, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Silver
Ověřený nákup
Kvalitní provedení
Měkčený prostor na telefon
Držák na kabel
Lehká základna, při používání zařízení ve stojanu nutno základnu zatížit např. těžítkem
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Záboří nad Labemflag
Hodnoceno 05.09.2020, varianta Baseus Literary Youth Desktop Phone Holder Bracket Black
Ověřený nákup
MT drží, je na očích a nikde se neválí po stole
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14