Obnovit stránku

Recenze Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý

Zajímají Vás názory a recenze na Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý i vy.
Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý - Držák na mobilní telefon
Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Prodej skončil
Zuzana, Praha 10 - Uhříněvesflag
Hodnoceno 14.05.2023, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
nelze využít pro aktuální telefony, neudrží, zboží vráceno
malý
vůbec nedrží
0 ×Nahlásit
Dalatt spol. sro, Praha 4flag
Hodnoceno 16.10.2022, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Funguje skvěle s brodit držákem
cena
nic
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 6flag
Hodnoceno 23.07.2022, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
maly a vypada dobre
nedrzi na palubce
0 ×Nahlásit
Kamil, Kralupy nad Vltavouflag
Hodnoceno 06.06.2022, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Spolehlivě udrží telefon o váze 200g
Malý, takže nepřekáží na palubní desce
Je potřeba pečlivě zvážit na jaké místo palubní desky ho připevnit; na nalepení je pouze jeden pokus
Je vhodnější na používání telefonu na šířku, protože telefon na výšku je obtížné naklonit do odpovídající polohy
Palubní deska musí být dokonale odmaštěná
Po nalepení už nelze držák sundat a nalepit na jiné místo
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.04.2022, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
kvalitne spracovanie, neposobi lacným dojmom
drzi dobre 245g smartfon
nalepka drzi na palubovke jak cert, kto pise opak, nech si najskor odmastni palubovku
na nalepenie je iba jeden pokus treba sa trafit na spravne miesto :)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.02.2022, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Přilepen na hladkém plastu drží perfektně a udrží i těžký telefon. Na tmavé palubní desce téměř není vidět. Je malý a nepřekáží.
kompaktní design
lepítko lepí hodně
pevný kloub
udrží na zcela kolmé ploše telefon 200g
silný magnet
sklon náklonu je limitován - hodí se spíš na kolmou plochu
odstranění bude problematické (je přilepen)
0 ×Nahlásit
Daniel, Ostrava - Bělský Lesflag
Hodnoceno 30.12.2021, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Mobil 6,7" a 250g udrží
žádné
0 ×Nahlásit
Martin, Ostravaflag
Hodnoceno 12.12.2021, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Nedrží
0 ×Nahlásit
Hana, Chebflag
Hodnoceno 29.11.2021, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Používám už několik měsíců, zatím mi na 100% vyhovuje, na palubní desce výborně drží, nezabírá moc místa. Doporučuji všem řidičům.
Malý
Praktický
Drží perfektně
Hezky vypadá
Dobrá manipulace
Žádné
0 ×Nahlásit
Pavel, Nová Říšeflag
Hodnoceno 01.04.2020, varianta Baseus Small Ears Series Magnetic Vertical Bracket černý
Ověřený nákup
Malý
Silný magnet, iPhone 5s udrží v pohodě i na nerovné cestě
V balení 2 ocelové placky, jedna leštěný kov, druhá v koženkovém obalu
Barva neodpovídá obrázku, ale nevadí, na funkčnost nemá vliv a je spíše matně černý než lesklý jak na obrázku
Je třeba promyslet kam ho budete dávat, je možná až příliš nízký, proto na rovné palubovce bude problém mobil umístit spíše vhodné na skloněné až svislé části
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07