Obnovit stránku

Recenze Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý

Zajímají Vás názory a recenze na Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 33 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý i vy.
Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý - Nabíječka do auta
Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Prodej skončil
Richard, Brnoflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Již pátým rokem spolehlivě nabíjí a drží velmi pevně jak v 12V zásuvce, tak i kabely drží v adaptéru velmi pevně.
Dobře drží
Spolehlivé nabíjení
0 ×Nahlásit
Daniela, Nejdekflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Funguje, jak má
0 ×Nahlásit
Lucie, Prahaflag
Hodnoceno 22.06.2023, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Po dvou letech stále funkční
0 ×Nahlásit
Petr, Hlavní město Praha Záběhliceflag
Hodnoceno 09.02.2023, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Už jsem pořídil několikátou, mám to v autě v každém zapalovači, takže každý pasažér si může dobíjet. Výhon je průměrný, ale dostačující na jedno zařízení. Rozhodně mohu doporučit.
Funguje
miniaturní - může zůstat v zapalovači i když se krytka zapalovače zavře
obstojný výkon pro dobíjení jednoho zařízení
0 ×Nahlásit
Pavol, Prešovflag
Hodnoceno 17.04.2022, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
malé rozmery
po odskúšaní drží pekne v "zásuvke"
vyzerá, že naozaj dokáže nabíjať moderný mobil so zapnutým displayom a navigáciou (moja predošlá nabíjačka nestíhala)
pekný vzhľad
výborná cena
uvidíme, ako bude fungovať v budúcnosti, ale verím že budem spokojný :)
Detail, negatívum (nie funkčné) je zabalenie nabíjačky do fólie. Bolo ju potrebné odstrániť (držala perfektne). Nechápem zmysel, keďže nabíjačka bola zabalená v krabičke. Zbytočný plastový odpad navyše.
0 ×Nahlásit
Roman, Havířov - Městoflag
Hodnoceno 05.03.2022, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Malá, nenápadná nabíječka.
Rychle nabíjí pouze jedno zařízení. Jakmile se připojí dvě, nabíjí jak obyčejná nabíječka.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Plzeň 12flag
Hodnoceno 17.01.2022, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Zatím nabíjí dobře telefon i tablet
Mám ji krátce
0 ×Nahlásit
Věra, Kralupy nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 29.12.2021, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Nabíjí rychle, už máme v každém autě.
Spokojenost.
Jde ztuha vyndavat ze zapalovač.
0 ×Nahlásit
Andrej Hraško, Praha 5 - Malá Stranaflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
maly
prijemne podsvieteny (modro), takze lahko najdete zasuvku
neprehrieva sa
dava udavany prud
celokovove telo
absolutne ziadne
0 ×Nahlásit
Jiří, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 17.08.2020, varianta Baseus Square metal A+A 30W Dual Quick Car Charger černý
Ověřený nákup
Šikovná malá do auta dvěma USB výstupy naprosto v pohodě
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19