Obnovit stránku

Recenze BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate

Zajímají Vás názory a recenze na BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate i vy.
BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate - Masážní přístroj
BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
3 669,-
Do košíku
Markéta, Písekflag
Hodnoceno 05.06.2024, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup
Skladný,tichý a masáže s ním super
Nic mne nenapadá
0 ×Nahlásit
Libor, Kralice nad Oslavouflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Opravdu uleví únavě nohou.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Objednala jsem si ho z důvodu otoků kotníku. Vyzkoušeno zatím 1x a to na nejslabší intenzitu masáže, i tak je dost silná. Jsem spokojená.
0 ×Nahlásit
Jan, Náchodflag
Hodnoceno 23.03.2024, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kupující by měl být předem informován kdy nelze daný produkt použít, mimo jiné: vysoký krevní tlak, silná cukrovka, křečové žíly, implantáty a další.
Kvalita za rozumnou cenu.
Upozornění předem, kdy nelze produkt ze zdravotního hlediska použít.
0 ×Nahlásit
Petr, Karviná - Rájflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Opravdu velký tlak na nejvyšší výkon.
0 ×Nahlásit
Michal, prahaflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup
zatím jen testuji a vypadá to dobře,.. má sílu tlaku, tak že na to pozor.
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 9 - Střížkovflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup
Dobrá relaxace
0 ×Nahlásit
Dušan, Rimavská Sobotaflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spĺňa všetky požiadavky a odporúčam. Funguje na 100% a pomáha naozaj vo všetkých smeroch ako je napísané. Dene 20 minút a zlepšuje aj zdravotný stav. Ďakujem. Funkcie ktoré má sú úžasné a presnejšie fungujú ako je písané na rozpise produktu. Je to na rôzne veľkosti nôch tak to využijeme všetci. Ešte raz veľké vďaka za rýchle dodanie a všetkým pracovníkom.
0 ×Nahlásit
Peter, Topoľčany 1flag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
skutocne silny tlak masaze kvalitne prevedenie dodavane v peknej taške pocit tazkych noh po jednej masazi zmizol
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 24.09.2023, varianta BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Po použtí prípravku,celková úlava nôh.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17