Obnovit stránku

Recenze Belkin BSV804

Zajímají Vás názory a recenze na Belkin BSV804? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 66 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Belkin BSV804. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Belkin BSV804 i vy.
Belkin BSV804 - Přepěťová ochrana
Belkin BSV804
Skladem > 5 ks u dodavatele
749,-
Do košíku
David, Chotětovflag
Hodnoceno 21.02.2024, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
neustale sviti obe kontrolky, zapnuto a neuzemneno, vypinaci knoflik nedrzi v poloze vypnuto, 2x reklamovano, nakonec vraceny penize
0 ×Nahlásit
Marek, Praha flag
Hodnoceno 24.05.2022, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
Přepěťovou ochranu nedoporučuji, asi nefunguje správně. Neustále svítí kontrolka špatného uzemění - s tímto má problém více uživatelů.
USB
Neustále cítí dioda špatného uzemění, přestože mám v bytě nové elektro rozvody. Zakoupil jsem ochranu od APC, kde vše funguje v pořádku.
0 ×Nahlásit
Michal, Liberec 1flag
Hodnoceno 21.01.2022, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
Vynikající doplněk domácnosti.
0 ×Nahlásit
Jiří, Brno 34flag
Hodnoceno 25.09.2021, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
8 zásuvek 220V
2 USB sloty
perfektní design
0 ×Nahlásit
Adam, Žiar nad Hronom 1flag
Hodnoceno 28.01.2020, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
USB porty - ale neviem či je dostupný quick charge...
0 ×Nahlásit
Ondřej, Děčín - Děčín III-Staré Městoflag
Hodnoceno 22.01.2020, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
Pěkný design
Francouzské nastavení, neustále svítí kontrolka uzemnění
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 3flag
Hodnoceno 11.01.2020, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
Vypadá dobře, má 2x usb vstupy.
Nic nemám
0 ×Nahlásit
Erik, Michalovceflag
Hodnoceno 17.09.2019, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
6 zásuvie
usb porty
0 ×Nahlásit
Dominik, Troskotoviceflag
Hodnoceno 31.03.2019, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
Všechny zásuvky jsou stále pod proudem tedy žádná z nich není nijak zvlášť vypínatelná jako tomu bylo u předešlé verze přepěťovky Belkin Conserve s bezdrát. ovladačem se kterou začal být po cca 7,5letech problém právě ve vypínatelných zásuvkách
2x USB porty pro nabíjení
Design
Nemá ochranu RJ45 nebo RJ11
Neustále svítící dioda Not Grounded tedy neuzeměno. Podle výrobce to na funkci nemá vliv a je to jen problém vyskytující se v našich podmínkách (toto zboží bylo zřejmě primárně určeno pro jiný trh možná Francii?) i tak to ale na důvěře moc nepřidá
Toto možná nebude jen problém Belkinu ale firma snížila limit který kryje případné poškození elektroniky. Zatímco na starším zařízení Belkin Conserve byl limit 150 000eur na tomto novém už je "pouze" 75 000eur
0 ×Nahlásit
Zákazník, Dolni Bukovskoflag
Hodnoceno 25.11.2018, varianta Belkin BSV804
Ověřený nákup
Bezproblémové
Zatim žádné přepětí ;)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06