Obnovit stránku

Recenze Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg

Zajímají Vás názory a recenze na Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg i vy.
Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg - Sušené ovoce
Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Skladem > 10 ks
389,-
Do košíku
VMK-RTG s.r.o., Praha 7flag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vynikající chuť
velké datle ale pecka malá jak u datlí běžných
měkká dužina
0 ×Nahlásit
Andrea, Prahaflag
Hodnoceno 09.03.2024, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
jím je na konci těhotenství s celkem velkou nevolí, protože obvykle mi datle moc nejedou a obecně se sušenému ovoci vyhýbám, protože mám hrůzu z červů a roztočů :D ale pečlivě každou datli pitvám a zatím byly všechny kousky v super kvalitě. Možná je to tím, že v sobě mají pecku.
I chuťově mi přijdou velmi dobré, takže jsem ráda, že jsem našla kvalitní balení za super cenu
0 ×Nahlásit
Zákazník, Pezinokflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
chutne
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
Vynikající
Skvělá chuť, měkkost
Naprosto doporučuji
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Dominika, Malackyflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
Šťavnaté
Veľké
Dobrá cena
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 08.04.2023, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
Skvělé, krásně veliké
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
Fakt nerada píšu negativní recenze, ale prostě musím tentokrát. Koupila jsem od Alzy oba typy datlí - Deglet Nour i Medjoul jumbo. Ládovala jsem je do pusy bez skrupulí, neřešila jsem, byly vynikající. Až se mi u jedné datle Medjoul jumbo stalo, že jsem se zakuckala a lítal mi černý prach od huby. Vyplivla jsem to a koukám - vnitřek datle byl celý plný černého "prachu". Nevím, co to bylo, plíseň? Radši nepřemýšlet. Od té doby jsem pečlivě každou datli rozpůlovala na talířek a bohužel, už ani jeden typ nekoupím. Černý "prach" byl jen v jedné Medjoul jumbo datli. Ale v dalších dvou jsem našla malé mrtvé broučky. Delší dobu jsem si myslela, že menší druh Deglet Nour je čistý a dobrý - bohužel, broučky jsem při pečlivém pihňání objevila taky. Takže za mě fakt ne, už nikdy. Chuťově jsou moc dobré a pokud budete datle zkoumat, tak mizerné byly opravdu jen jednotky kusů v celém balení. Ale já na to nemám nervy. Poznámka: četla jsem další recenzi, která tu je. Bílá "jakoby plíseň" na povrchu datlí může být ve skutečnosti jen "vysrážený" nebo "seschlý" cukr. To je v pořádku a je to známka trochu starších vysušenějších datlí. Já jsem takovou věc na svých datlích neměla, byly nádherně vláčné, bez jakéhokoli povlaku. Bohužel jsem ale našla tu černou "plíseň" viz výše... a ta rozhodně OK není. Nevím tedy, jakou plíseň objevila paní v té druhé recenzi
chuťově výborné, nádherně vláčné
Medjoul jumbo typ jsou velké, hodně sladké datle
jedna datle plná černého "prachu" - asi plíseň
dalších několik (cca 3) měly v sobě mrtvé broučky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.01.2022, varianta Bery Jones Datle sušené Medjoul jumbo 1kg
Ověřený nákup
Chutnají skvěle
Zkusila jsem jich jen pár, po dalším otevření za cca 3 týdny byly plesnivé (záruka do konce roku 2022 platí MOŽNÁ pro nikdy otevřené balení) - zkušenost velí uchovávat v lednici a spotřebovat co nejdříve, což může být u kilového balení problém.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11