Obnovit stránku

Recenze Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg

Zajímají Vás názory a recenze na Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 55 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg i vy.
Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg - Ořechy
Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Skladem > 10 ks
319,-
Do košíku
Vojtěch, Sadskáflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup
cena
množství
kvalita
nic
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Přerovflag
Hodnoceno 02.12.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 500g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrá kvalita
velké balení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup
lahodná chuť snoubící se libou vůni čerstvě natrhaných ořechů
až moc dobré
0 ×Nahlásit
Hana, Předslaviceflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup
Je to dárek. Už jsem je měla dříve a byly chutné.
0 ×Nahlásit
Martin, Kladnoflag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup
Chutnají. Kvalita.
0 ×Nahlásit
Miroslav Svoboda, Rozdrojoviceflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup
Promenliva kvalita. Skoro to vypada na promenlive podminky pri skladovani a/nebo preprave.
Kdyz jsou dobre, tak jsou dobre.
Nekdy je cca 20-30% orechu zluklych. Nejde to poznat podle datumu trvanlivosti. V rozmezi dvou mesicu jsem koupil dva balicky se stejnou trvanlivosti - jeden skvely, ve druhem 20% orechu zluklych.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 07.08.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup
opakovaně koupeno a opakovaně horší kvalita - týká se jen lískových ořechů od této značky, zbytek bývá super.
0 ×Nahlásit
Milan, Blansko 1flag
Hodnoceno 21.04.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
velké balení za rozumnou cenu
0 ×Nahlásit
Martin, Ostrava - Svinovflag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 1kg
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prémiová kvalita
Dobrá cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.03.2023, varianta Bery Jones Lísková jádra 13-15mm 500g
Ověřený nákup
pekné, veľké, výborná chuť, krajina pôvodu Turecko. DS mi prišiel 31.12.2023. V porovnaní so značkou Allnatures, sú BJ oveľa chutnejšie.
rýchle doručenie - na druhý deň ráno ma už čakala správa o doručení do alzaboxu :-)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18