Obnovit stránku

Recenze Beurer MG 147

Zajímají Vás názory a recenze na Beurer MG 147? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 58 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beurer MG 147. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beurer MG 147 i vy.
Beurer MG 147 - Masážní polštář
Beurer MG 147
Na objednávku – termín upřesníme 4 ks
1 589,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 28.05.2023, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatiaľ žiadne, pristroj používame pol roka
Masiruje a prijemne hreje, funguje tak ako má. Oceňujem silný motor - masážne hlavice sa nezastavia ani ked na ňom leží človek statnej postavy
0 ×Nahlásit
Antonín, Praha 10flag
Hodnoceno 31.12.2022, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
Neodpovídá popisu. Ve skutečnosti nejde o "polštář", ale o tvrdou (plast? polystyren?) podložku s masážním strojkem. Pravděpodobnost, že po delším používání by spíš došlo k otlačení než k promasírování a uvolnění, se mi jeví celkem vysoká.
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 4flag
Hodnoceno 02.05.2022, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
Není to žádný zázrak, ale funguje.
Velikost, lehkost.
Design a kvalitní materiál.
Koupeno v akci :-)
Není to žádný polštářek, výplň je tuhá (!) (ta ale zajišťuje přítlak, bez té tvrdosti by princip masáže nefungoval)
Mohl by být výkonější nebo mít nějakou regulaci. Má jen jeden stupeň (a přepípání směru pohybu masáže)
Je to individuální, za mě ok (ale lehčí osoby kvůli slabému přítlaku možná budou hodnotit masáž jako slabou
Tvarem není úplně vhodný za krk. Je to určitě čistě zádový přístroj.
Na trapézový sval a široký sval zádový ideál. (já sám si to nacpu za P lopatku, která mě zlobí a takhle to funguje dobře.
0 ×Nahlásit
Jitka, Rokycanyflag
Hodnoceno 27.01.2022, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
skladný, snadné ovládání
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostravaflag
Hodnoceno 04.03.2021, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
Masáž je příjemná
Krátký kabel
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 5 - Smíchovflag
Hodnoceno 10.02.2021, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
It's a great product. Offers quite a strong massage, which is what I was looking for. Really breaks out the knots in the muscles.
Put on your armchair behind you when you are watching TV, works great on the back
You can use it also for other parts of the body - neck, head, etc.
Heating could be a bit more.
Cable could be longer
Remote has only 4 options: switch on, direction left, direction right and heat, time is automatic and about 10 min after which it switches off automatically
Cannot lie down on it
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 8flag
Hodnoceno 10.01.2021, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
masíruje tvrdě, hřeje
šňůra se dá u polštáře odpojit skrz konektor
krátká šňůra
0 ×Nahlásit
Martin, Český Těšín 1flag
Hodnoceno 09.01.2021, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
Trošku tvrdší kouličky
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 9flag
Hodnoceno 04.03.2020, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
Klasickou masaz od profi masera to nenahradi (ale to snad nikdo neceka) Pro domaci pouzit v podstate super.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 4 - Nusleflag
Hodnoceno 01.02.2020, varianta Beurer MG 147
Ověřený nákup
překvapil příjemně-supr masáž
krátký kabel
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17