Obnovit stránku

Recenze BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000

Zajímají Vás názory a recenze na BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000 i vy.
BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000 - Křovinořez
BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Skladem > 5 ks
3 469,-
Do košíku
Igor, Ružindolflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
Ma prekvapil výkon
Nízky hluk
Vyváženie
Rýchla výmena struny
náhradne struny = cena
0 ×Nahlásit
Jiří, Brnoflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
spokojenost
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Olomouc 9flag
Hodnoceno 02.08.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super výkon, struna několikanásobně lepší, než jiné značky.
0 ×Nahlásit
Ivan, Bratislavaflag
Hodnoceno 25.07.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobry vykonny produkt splnajuci poziadavky kladene na tuto kategoriu
dostatocny vykon, vyhoda zameny hlavice so strunou a s nozom
trocha vyssia hmotnost, nemoznost aretacie vypinaca je pri dlhsej praci unavujuca
0 ×Nahlásit
Michal, Nitraflag
Hodnoceno 05.07.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
Krovinorez bohate postačuje na moje potreby - trávy a drobné kroviny do výšky cca 1.5 m, hravo si s nimi poradil. Jediné na čo si musím zvyknúť je ťahanie káblu za sebou.
Cena
Sila kosenia
Ľahká montáž
Náhradné struny a popruh v balení
0 ×Nahlásit
Adam, Dubňanyflag
Hodnoceno 12.06.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
lehký
výkony
náhradní struny v ručce
kvalitní čepel vydrží i nějaký naráz do betonu
cena
snad jen ten postroj je nic moc asi nevím jak ho mít dobře
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 9flag
Hodnoceno 06.06.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
Spokojenost. Používáme ho asi dva roky a bez problémů. Jenom samotna struna toho zvládně hodně. Kotouč s ostřím jsme zatim ani nepoužili. Struna je dost výkoná a vydrží dost. Kratkou trávu, dlouhou trávu (do výšky člověka). Tlusté bodláky, všechno co je "kytkového" původu veme struna v pohodě. To co je dřevo nebo zdřevěnělé tak pokud to je tenké tak taky. Otázka je jestli pro někoho nebude manipulace s 5kg těžká, ale jinak bez výhrad.
dáváme ji dost zahulit a zvládá toho dost jenom na strunu
Seká veškerou trávu a vše co má měký sonek. Struna bere i tenké "zdřevěnělé" stonky a tenké větve
nejsou
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.06.2023, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
Ďalší kvalitný výrobok od Bosch, úplná spokojnosť
0 ×Nahlásit
Katarína, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 24.05.2022, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
zatiaľ som túto "kosačku" použila iba raz, na cca 400m štvorcovú záhradu, kde bola burina asi po pás a zvládli sme to obe výborne! Predtým som s týmto typom "kosačky" nepracovala. Použila som rovno nôž (nie strunu), pretože tam boli aj hrubšie byliny a tzv.náletové dreviny. Išlo to pomerne ľahko, nad moje očakávania.
skladala aj rozkladala sa jednoducho
ocenila som závesný pás, takže takmer všetka váha nástroja bola na pleciach, čo značne uľahčuje manipuláciu pri kosení
musím povedať, že som bola veľmi spokojná, doslova sa teším na ďalšie kosenie :-)
po jednom použití som nezaznamenala žiadne negatíva
možno by sa hodilo ochranné puzdro so závesným uškom, aby som mohla kosačku po práci doňho vložiť, uzavrieť a zavesiť, aby bola chránená pred prachom. Ale nevnímam to ako negatívum, to je vyslovene len o komforte. Takto som ju znovu rozložila do stavu ako bola po kúpe a odložila do krabice. Je to jednoduché.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 5flag
Hodnoceno 01.07.2021, varianta BOSCH AFS 23-37 0.600.8A9.000
Ověřený nákup
dělá to co dělat má a dělá to dobřwe
V rovném držadle (na obrázcích F a G) označený číslem 3 je zalisovaná matička, která jak jsem zjitil při montáži neměla vyřezaný závit a tak držadlo nešlo hned namontovat.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04