Obnovit stránku

Recenze BOSCH WQG24590BY Serie 6

Zajímají Vás názory a recenze na BOSCH WQG24590BY Serie 6? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 10 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BOSCH WQG24590BY Serie 6. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BOSCH WQG24590BY Serie 6 i vy.
BOSCH WQG24590BY Serie 6 - Sušička prádla
BOSCH WQG24590BY Serie 6
Skladem > 5 ks
16 790,-
Do košíku
Jiří, Ostravaflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup
Chybí HomeConnect
0 ×Nahlásit
Petr, Benešovflag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup
Velmi tichá sušička. Nejvíce hluku dělá to, jak se prádlo v sušičce převaluje. Motor samotný skoro není slyšet. I výkonu je mnoho. Možná až moc. Design a ovládání je také na jedničku. Perfektně se hodí k pračce ze serie 6. Žádné složité zapojení, pokud nechce připojit přímo k odpadu, tak prostě zapojíte elektřinu a můžete sušit. Mohu jen doručit.
velmi tichá
vysoký výkon
ovládání, design
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup
Veľká kapacita a osvetlenie bubna.
Jednoduché pouzivanie
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.05.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup
Sušičku hodnotím tak 8/10 jedina nevýhoda pre mna je aby som sa zbavil žehlenia... prádlo vážne po dosušení nieje ako "ožehlené" ... ale keď ho necham "vystrieť" napr. na gauči tak je to už akceptovateľnejšie. Každopádne režim napr. "na žehlenie" necha prádlo riadne vlhké. Celkovo si mylsím, že sušička ma viac reklamy ako by mala mať. Ale za tieto peniaze s cashbackom je to stále bang for the buck.
Alza skúšobka
Cashback
Kvalita
Dobrý display a jednoduché nastavenie
9kg kapacita
Parné sušenie
Prádlo nádherne suché
Hlučná
Rozhodne zavádzajúce informácie ohľadom veci po sušení ako "ožehlených"
Málo programov na 9kg nápln
0 ×Nahlásit
Helena, Žiteniceflag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Sušička splní to hlavní, usušení prádla, ale nečekejte prádlo, které nebudete muset žahlit(alespoň bavlněné prádlo).
sušička splní asi základní požadavek, a to rychlé usušení prádla, hlavně pokud máte malé děti a potřebujete špinavé oblečení do druhého dne vyprat i usušit.
délka programu, ač se při spuštění zdá hrozně dlouhá, třeba kolem 3 hodin, se příjemně v průběhu sušení zkracuje, dle toho, jak senzor vyhodnotí suchost
zásadně mě zklamalo výsledné pomačkání oblečení. Dle propagačních článků i sdělení známých, mělo být prádlo usušené tak, alespoň většina, že není třeba jej žehlit. prádlo z této sušičky není v žádném případě ve stavu, kdy bych si ho vzala na sebe bez žehlení. V takto pomačkaném prádle bych nepustila ani dítě do školky. A to i s navolenou doplňkovou funkcí méně žehlení.
dosti hlučná
odpadní hadice má dva metry, o kousek mi nestačí k odpadu. pořídit delší je však nemožné, nikde se mi nedaří ji sehnat
program sušení košil je v základním nastavení nepoužitelný. Košile mají být sice vysušené k žehlení, ovšem já košile vyndala úplně mokré. člověk musí řadu programů vychytat a upravit.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup
ticha
setrne suseni - perovka je jako nova
v pohode ususi i povleceni 200x200 cm spolu s dalsim loznim pradlem
prijemny zvuk po dosuseni
moznost pripojeni na odpad
osvetleny buben
prach zachytavaji dva filtry, ktere jsou dobre pripustne a dobre se cisti
zatim jsem zadne neshledala
0 ×Nahlásit
Kateřina, Mukařovflag
Hodnoceno 01.04.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup
Jedním slovem skvělá
0 ×Nahlásit
Martin, Kosiceflag
Hodnoceno 10.02.2023, varianta BOSCH WQG24590BY Serie 6
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
S cashbackom to vyslo na nejakych 560e, skoro najlacnejsia susicka bosch
Samocistiaci kondenzator
Kapacita 9kg
Parny program
Pradlo perfektne suche
Ziadne informacie o teplote susenia pri jednotlivych programoch
Cakal som nizsi hluk ale neviem porovnat s inymi
Len 2 programy na plnu napln 9kg, kde sa niektore veci zrazili.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11