Obnovit stránku

Recenze BOSE QuietComfort 45 černá

Zajímají Vás názory a recenze na BOSE QuietComfort 45 černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BOSE QuietComfort 45 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BOSE QuietComfort 45 černá i vy.
BOSE QuietComfort 45 černá - Bezdrátová sluchátka
BOSE QuietComfort 45 černá
Prodej skončil
Roman, Trnavaflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Vojtech, Košiceflag
Hodnoceno 05.10.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Top sluchatka
Komfort
Treba sa kus pohrat s ekvalizerom
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Uzasne sluchadka odporucam
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.09.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup
Miluju je!
Úžasný zvuk
Odhlučí i hlášení v metru
Nikdy jsem neměla větší klid
Lehké, netlačí
Dlouhá vydrž
0 ×Nahlásit
Michal, Bílina 1flag
Hodnoceno 18.09.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nová sluchátka jsem vybíral poměrně dlouho a přestože jsem četl na QC45 i několik recenzí typu "žádný progress proti QC35" a podobně, tak jsem se je rozhodl koupit. Musím říct, že po týdnu intenzivního zkoušení jsem naprosto nadšený. Noise cancelling je naprosto precizní, zkoušel jsem použít u extrémně hlučného mixéru a i tak byl zvuk skvělý. Ve fitku dokud mi někdo nezaklepe na rameno tak vůbec nevím, že na mě mluví (samozřejmě pokud ho nevidím ;-) ) Další skvělá věc jsou velké "mušle", které zakryjí kompletně celé ucho a ani po několika hodinách nemáte pocit, že by Vás sluchátka obtěžovala, nebo někde tlačila. Co se týká kvality zvuku, tak aktuálně přecházím ze sluchátek Audio-Technica ATX M50x, se kterými jsem byl velmi spokojený a Bose mi proti nim nepřijde nijak výrazně lepší, ani horší. Audio Techniky mi přišly, že mají trošku výraznější basy, ale to mi upřímně při stylu hudby kterou poslouchám až tolik nevyhovuje, takže jsem asi o něco málo spokojenější se zvukovým projevem který přináší Bose. A poslední věc která mi na QC45 vyhovuje, je jejich skladnost, jdou opravdu "zmuchlat" pratkicky jakkoliv i v případě, že sebou netaháte originál pouzdro (které je taky velice pěkné a kvalitně provedené). Prostě mohu jen a jen doporučit, pro běžný poslech v kanclu, ve fitku a na doma za mě super. Samozřejmě pro audiofily je zde asi jiná cenová kategorie, ale mně naprosto vyhovují.
skvělý noise cancelling
pěkný design
0 ×Nahlásit
Jaromír, Prahaflag
Hodnoceno 01.09.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup
ANC
S kabelem celkem dobrej zvuk
komfortní earpady
rychlé BT
Odolnost proti padajícímu dešti
Case
Nelze zvolit mode kde není aktivní ani talk in ani ANC mode, za mě celkem dost zvláštní SW nedostatek
při hýbání hlavou ze strany na stranu (např. když se člověk rozhlédne) se sluchátka lehce "odlepí" od hlavy a tudíž ANC "nefunguje" resp. se dovnitř dostane lehce zvuk
za tu cenu je to asi nic moc co se týče zvuku, moje AT MX-20 za 1.500,- hrají nesrovnatelně lépe ačkoliv teda mobil na nějakou vyšší hlasitost a basy nestačí a je potřeba zesilovač
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup
Velmi účinné ANC
Dílenské zpracování
Kompaktní rozměry při přepravě v obalu
Poměr cena/výkon
0 ×Nahlásit
Zákazník, Pragueflag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
This was my best buy. If you are traveling, doesn't matter if by train or airplane, you will have a pleasant journey. You can listen your entertainment with a good quality sound and without the outdoor interference.This is a wonderfull !!! Listem music inside a airplane without the brummmmmm
0 ×Nahlásit
Ladislav, Kamenný Újezdflag
Hodnoceno 01.05.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup
super zvuk
výdrž baterie
tlumení okolního zvuku
je potřeba si pohrát s ekvalizérem v aplikaci bose tak aby vyhovovali výšky, středy a basy.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.04.2023, varianta BOSE QuietComfort 45 černá
Ověřený nákup
Zvuk
Komfort
Skvělé anc
Pěkné pouzdro
Mechanická tlačítka vyžadují trochu silnější stisk aby reagovala
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17