Obnovit stránku

Recenze Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1

Zajímají Vás názory a recenze na Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 152 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1 i vy.
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1 - Zastřihovač
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1
Skladem > 5 ks
3 329,-
Do košíku
Eva, Porici nad Sazavouflag
Hodnoceno 04.06.2024, varianta Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1
Ověřený nákup
Super
0 ×Nahlásit
Zoltán, Dunajska stredaflag
Hodnoceno 30.05.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7450, 11v1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Malý šikovný stroj
0 ×Nahlásit
Daniel, Prahaflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1
Ověřený nákup
Vyzkoušeno k holení hlavy, obličeje i těla. Ve srovnání s mým starším multifunkčním Phillips strojkem se mi zdá oholení u Braun lepší. Nástavce jsou také lépe řešeny - nasouvací namísto nacvákavající mechanismus jako u Phillips, zároveň jsou na kůži pohodlnější. Zvlášť oceňuji samostatný nástavec na tělo - kromě toho, že skvěle oholí na délku cca 1mm, tak se jedná de facto o samostatnou zastřihovací hlavu, což znamená separátní ostří pro tělo a pro obličej/hlavu. Praktické cestovní pouzdro je dobře řešené a nabízí prostor pro všechny nástavce.
kvalitní oholení
nástavce, zvlášť ostří na obličej a tělo
cestovní pouzdro
čištění (vousy se dostávají dovnitř strojku, je nutné důkladně vymýt)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7450, 11v1
Ověřený nákup
Presel jsem ze strojku jine znacky a jsem totalne spokojeny.
Zpracovani a kvalita
Skvele funguje od hlavy az ke kolenum
Vydrz + rychlost nabijeni
Kompatibilni nabijecka s ostatnimi Braun strojky
Lehky a dobre se s nim manipuluje
Ohromne mnozstvi nastavcu - umi opravdu vsechno
V baleni bych cekal olej
Z vyroby je strojek a holici nastavce vybaven mazivem mezi rotor a holici hlavu. Mazivo chyta necistoty a bylo by super mit v baleni nahradni mazivo abych to mohl vycistit a dat nove.
Mozna nakonec nevyuziju vetsinu nastavcu
0 ×Nahlásit
Ladislav, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7450, 11v1
Ověřený nákup
Za ty peníze dobrý stroj
Supr stroj
Funguje jak má
V balení byla i jedna sada na ruční holení
0 ×Nahlásit
David, Praha 15flag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7450, 11v1
Ověřený nákup
Kvalitní výrobek splnil očekávaní
nic
0 ×Nahlásit
Barbora, Moravský Krumlovflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7330, 10v1
Ověřený nákup
Jako dárek, spokojenost :)
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 2flag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7450, 11v1
Ověřený nákup
Havice na holení má skoky pouze po 2 mm, tedy lze oholit na 3, 5 a pak 7 mm. Když si holím krk na 3 a tvář na 4, tak s tímto strojkem nelze. To bych ještě přežil, ale zásadní problém, který nechápu, že ostatním nevadí, možná mám jen vadný kus, ale hlavice na holení neskutečně škrábe a řeže a to tak, že se s ní nejsem schopný holit. Celé holení bylo velmi nepříjemné a po doholení jsem byl celý poškrábaný. Budu vracet a koupím od jiného výrobce
Dobrá cena a výbava
škrábe na obličeji
nelze používat při nabíjení
skoky pouze po 2 mm
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 04.04.2024, varianta Braun multifunkční zastřihovač 7 MGK7450, 11v1
Ověřený nákup
Počet nástavců
Výdrž
Zpracování
0 ×Nahlásit
GASTROFORM, s.r.o., Brno 35flag
Hodnoceno 28.03.2024, varianta Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17v1
Ověřený nákup
kvalitní zpracování
možná zbytečně moc nástavců
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02