Obnovit stránku

Recenze Braun Series 3 MGK3441, 8v1

Zajímají Vás názory a recenze na Braun Series 3 MGK3441, 8v1? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 98 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Braun Series 3 MGK3441, 8v1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Braun Series 3 MGK3441, 8v1 i vy.
Braun Series 3 MGK3441, 8v1 - Zastřihovač
Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Skladem > 5 ks
999,-
Do košíku
Tomáš, Kolínflag
Hodnoceno 17.06.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitní výrobek, jsem spokojen
0 ×Nahlásit
Ján, Považská Bystricaflag
Hodnoceno 14.06.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
Pomer cena/kvalita
Počet nastavcov
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 14.06.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
Dle aktuální ceny dobrý poměr kvalita/cena
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 10.06.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
maximální spokojenost
0 ×Nahlásit
Dušan, Brnoflag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
tichý, skvělé funkční nástavce, lehký
na nástavce by se hodila krabička, v přiloženém pytlíku se vzájemně ničí
0 ×Nahlásit
David, Praha 4 - Hodkovičkyflag
Hodnoceno 01.06.2024, varianta Braun Series 3 MGK3420, 6v1
Ověřený nákup
Jako běžný uživatel jsem neshledal nic co by mě zklamalo, všechno funguje jak má, za ty peníze můžu doporučit :)
Dostatečné množství nástavců
Za tu cenu hezké zpracování z pěkně vypadajících materiálů
Suprová výdrž baterie
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
Důležitá informace: Nezkoušejte si s tím holit kule. Zkusil jsem jeden z nástavců, co vypadal nejblíž k holení této partie a řízlo mi to šrám, který dost krvácel cca 2 až 3 dny. Najít kontakt na podporu Braunu v Česku (firma Procter & Gamble) mi trvalo celkem dost dlouho a nakonec jsem dostal jen emailový kontakt, na který jsem napsal a po čtyřech dnech stále nemám odpověď, protože chci zjistit, jestli existuje nástavec na holení v oblasti rozkroku nebo ne. Byl bych rád, kdyby mi na toto odpověděl třeba někdo z Alzy.
Po tváři a těle holí za mě dobře
Baterie vydrží fakt dlouho
Nástavce jsou kvalitní a šikovně vytvořené
Velice špatná podpora značky Braun
Balení neobsahuje nástavec na intimní partie, proto všestrannost není tak všestranná
prostor pod hlavicí je v manuálu popsán, aby se čistil štětcem, který je součástí balení. Stojí to pěkně za nic, protože nemáte šanci ten prostor vyčistit od vousů dokonale a ideálně byste to raději propláchli vodou, jenže to se bojím zkusit, protože dovnitř není pořádně vidět a já ten strojek nechci zničit, voděodolný je předpokládám jen zvenčí.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Hulínflag
Hodnoceno 26.05.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
Přístroj je moc hezký, dáse využívat po všech funcích.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
Zatiaľ žiadane
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Braun Series 3 MGK3441, 8v1
Ověřený nákup
Levný
Ne, opravdu není na holení tam dole v oblasti třísel. Dořežete se a krev všude, protože na to nemá speciální hlavu, která je pro tu měkkou tkáň nutná. Viz například strojky od Philipsu. Ta na vousy je příliš ostrá. Alza vysloveně v popisu lže.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01