Obnovit stránku

Recenze Braun Series 9 Pro 9410s

Zajímají Vás názory a recenze na Braun Series 9 Pro 9410s? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 119 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Braun Series 9 Pro 9410s. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Braun Series 9 Pro 9410s i vy.
Braun Series 9 Pro 9410s - Holicí strojek
Braun Series 9 Pro 9410s
Skladem > 5 ks
8 129,-
Do košíku
Daniel, Prahaflag
Hodnoceno 11.07.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet&Dry, 9577cc, stříbrný
Ověřený nákup
Skvělý strojek, ve srovnání s ostatními vč. OneBlade je opravdu vidět rozdíl. Kvalitně a rychle oholí, díky čistící stanici se i lehce udržuje. Je trochu hlučný, ale to mi osobně zase tolik nevadí právě kvůli rychlosti oholení. Pohyblivá hlava dělá velký rozdíl z hlediska komfortu i kvality oholení a tlačítkem lze jednoduše zafixovat pro precizní oholení nad pusou a kolem kotlet. Strojek působí prémiově, ve své nejvyšší verzi pak kromě čistící stanice zaujme i nabíjecím pouzdrem, které je kvalitně zpracované a působí bytelně, byť se strojkem uvnitř relativně těžké.
Kvalita a rychlost oholení
Jednoduchá údržba s čistící stanicí
Zpracování
Díky pohyblivé hlavě přilne ke konturám obličeje
Hlučnost
Instrukce jsou řešeny obrázky bez textu, tudíž nedostatečné
0 ×Nahlásit
Dušan, Uherský Brod-Těšovflag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9565cc, tmavě šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Perfektně holí. Vysoký výkon, dlouhá výdrž baterie.
0 ×Nahlásit
David, Zdice/Knížkoviceflag
Hodnoceno 26.06.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet&Dry, 9577cc, stříbrný
Ověřený nákup
všechno funguje jak má
chtělo by to nějaký manuál srozumitelný třeba miycí stanice nevím zda tam můžu nechat polici strojek nebo ho musím po nabití vyndat nic takového v manuálu není
0 ×Nahlásit
Pavla, Praha 5 - Košířeflag
Hodnoceno 13.06.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9565cc, tmavě šedý
Ověřený nákup
Strojek perfektní, rychlost dodání super
Doporučuji zakoupit.
Nedostatečný popis obsahu balení strojku v obrazové části návodu. Viz obrázek č. 11 uvádí nabíjecí stojánek, ale ten v obsahu balíčku není. Naopak není dobře specifikovaný nabíjecí stojánek umístěný vedle obrázku č. 11. To vede k nejasnostem a zbytečným reklamacím neúplnosti obsahu balíčku, kdy se po vyjasnění musí reklamace stornovat s omluvou pro Alzu.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 6flag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9525s, tmavě šedý
Ověřený nákup
Super cena v akci Alza dny
Šetrný k pokožce, rychlé oholení
Malá velikost holicí hlavy
Výdrž
Design
Celkem hlučný na to, že jde o vrcholnou řadu
Nabijeci pouzdro je bytelné, ale docela velké, takže na cesty nevhodné
Ohololené vousy zachytává hůř než předchozí Panasonic
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Uh.Ostrohflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9525s, tmavě šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nejlepší poměr cena výkon
0 ×Nahlásit
Radim, Brno 15flag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9525s, tmavě šedý
Ověřený nákup
Vynikající výdrž akumulátoru .Oproti series 3 rychlejší, jemnější , k pleti tváře daleko citlivější . Opravdu obrovský rozdíl. Radost se holit . Poradí si s partiemi krku o mnoho lépe. Strníště bere také parádně. Možnost aretace výkyvu je skvělá vychytávka.
0 ×Nahlásit
Roman, Pardubice 5flag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9525s, tmavě šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Všechno dle popisky výrobku sedí Rychle se nabije, dlouho vydrží, Jak mokré, tak suché
0 ×Nahlásit
Patrik, Košice - Západflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Braun Series 9 PRO+, Wet & Dry, 9565cc, tmavě šedý
Ověřený nákup
Kvalitné spracovanie
Rýchle holenie na sucho i mokro
Rýchle dobíjanie
Nedráždi pokožku
Hladké oholenie porovnateľne so žiletkou
Vskutku hlučný holiaci strojček. Prekvapilo ma ako oproti Braun series 3 je to rozdiel.
Hlučný je aj pri čistení. Hluk však vykompenzuje svojou silou a hladkým oholením
0 ×Nahlásit
Milan, Trnava 8flag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta Braun Series 9 Pro 9465cc Grey
Ověřený nákup
kvalitný strojček na holenie
dlhá výdrž batérie
uzamykateľná hlavica
automatická čistiaca stanica
občas treba viackrát prejsť po rovnakom mieste ale len v špecifických prípadoch
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06