Obnovit stránku

Recenze Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g

Zajímají Vás názory a recenze na Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 164 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g i vy.
Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g - Konzerva pro psy
Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g
Skladem > 20 ks
69,-
Do košíku
Michal, Kyjovflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Brit Mono Protein rabbit 400 g
Ověřený nákup
pro našeho pejska každoroční vánoční dárek
0 ×Nahlásit
Michal, Kyjovflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Brit Mono Protein turkey 400 g
Ověřený nákup
pro našeho pejska každoroční vánoční dárek
0 ×Nahlásit
Michal, Kyjovflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Brit Mono Protein lamb 400 g
Ověřený nákup
pro našeho pejska každoroční vánoční dárek
0 ×Nahlásit
Michal, Kyjovflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Brit Mono Protein Beef  400 g
Ověřený nákup
pro našeho pejska každoroční vánoční dárek
0 ×Nahlásit
Michal, Hradec Královéflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta Brit Mono Protein lamb & rice 400 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kompletní krmivo s dobrým složením
Chutná
0 ×Nahlásit
Lukáš, Horní Bezděkovflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Brit Mono Protein lamb 400 g
Ověřený nákup
Ani plus ani minus je jehněčí typická pachová stopa. Alespoň má člověk jistotu, že je v konzervě obsaženo :-)
Kvalita
Vyšší cena
0 ×Nahlásit
Ivana, Bratislavaflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Brit Mono Protein Beef  400 g
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
pre môjho psa nie je vhodný
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.10.2023, varianta Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato 400 g
Ověřený nákup
našemu pejskovi Brit MONO chutná nejvíc
jediné mínus...tato konzerva strašně smrdí :) - ryba je ryba
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 22.09.2023, varianta Brit Mono Protein rabbit 400 g
Ověřený nákup
Pro kastrovanou fenku jsme chtěli dietní maso.Brit rabbit sice sežrala, ale jak rozemletá konzistence , tak až smrad místo voňavého masa…Vícekrát již tohle od Brit nekoupíme. Konkurence je veliká a má voňavé konzervy a kusy masa, ne nějaké pomleté hašé , co smrdí.
Dietní
Nevoní
0 ×Nahlásit
Martina, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Hodnoceno 17.09.2023, varianta Brit Mono Protein turkey 400 g
Ověřený nákup
Pejsek má problémy se žaludkem a trávením všeobecně. Jedna z mála konzerv, ze které mu není špatně - navíc mu moc chutná
Složení
Hooodně vybíravému pejskovi moc chutná
Pejsek má velice citlivé trávení - konzerva mu nedělá špatně
Mohli by dělat i větší plechovky
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02