Obnovit stránku

Recenze C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK i vy.
C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK - Herní klávesnice
C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Skladem > 10 ks u dodavatele
419,-
Do košíku
Josef, Nejdekflag
Hodnoceno 04.07.2024, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
Pěkné barvy
Nepamatuje si nastavení barev a po restartu pc si je musíte nastavit znovu
0 ×Nahlásit
Michal, Plzeňflag
Hodnoceno 24.04.2023, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Levná mechanika
0 ×Nahlásit
Michal, Prešovflag
Hodnoceno 14.11.2022, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Jedna z najhorsich klavesnic co som mal, cena je sice 20e ale ja za tu cenu viete najst lepsie klavesnice. Klavesnica spracovanim ako z aliexpressu za euro, odpaja sa od PC nahodne (2x reklamovana), zvuk tlacitok ako buchanie po plechu, proste zla klavenica. Ak chcete pozrite sa radsej po inej znacke alebo si priplatte par eur a kupte nieco co vas nebude akurat tak zlostit a hucat
cena
spracovanie
funkcnost
0 ×Nahlásit
Peter, Kalinkovoflag
Hodnoceno 06.02.2022, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Spokojnosť (synova), odporúčam
0 ×Nahlásit
Robert, Stará Vesflag
Hodnoceno 21.01.2022, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Celkem špatná klávesnice, RGB osvícení za cenu dobrý, tlačítka tak něják a senzor někdy blbne. Doporučuji pouze v situacích, kdy se chcete dívat na Forsenovi a Agraelusové streamy lmao.
Levná
Tlačítka vržou
Senzory / membrána někdy blbne a v mém případě někdy přestane fungovat klávesa P a musím do ní několikrát bouchnout aby začla znovu fungovat ._.
Nekvalitní zpracování
Ani po roku jsem si nedokázal zvyknout na psaní a ovládání klávesnice, špatnej build a design
Tlačítka zbytečně vyvýšená na špatných místech a díky tomu dochází
Celkově mi moc nevyhovuje, ale měl jsem i horší klávesnice
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.01.2022, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Ak nemáte veľký budget, tak túto klávesnicu odporúčam.
pomer cena/výkon
svietivosť
veľkosť klávesnice (ani centimeter najviac, vhodné pre malé stoly)
Fn tlačítko
dosť ju počuť, ale to sa pri mechanickej klávesnici dá očakávať
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 4flag
Hodnoceno 12.12.2021, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
super rgb podsvícení
hezký design
dobrá cena
jestli nechcete hlučnou klávesnici tak tuto vám nedoporučuji je strašně hlasitá
stašně se kýve dolů hlavně wasdeqyx
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.12.2021, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
za posledných 6mesiacov už druhý krát reklamovaná z dôvodu nefunkčných tlačitiek "P" , "F7" a iných, pri bežnom používaní. na poštovnom a cestovnom prerobené viac ako stoji cela klávesnica. celkový dojem - MIZERNÁ
poruchové tlačítka
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Bratislava 3flag
Hodnoceno 12.06.2021, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
Klávesnica funguje bez problémov (zatiaľ)
Široké množstvo možností podsvietenia a farebných kombinácií
Nádherný zvuk
Pokiaľ niekto hľadá malú klávesnicu tak je to ideálna voľba
Trochu vysoká, dosť to namáha zápästie
0 ×Nahlásit
Pavel, České Budějovice 5flag
Hodnoceno 26.03.2021, varianta C-TECH Iris GKB-08 - CZ/SK
Ověřený nákup
podsvícení a variabilita nastavení barev
antighosting kláves
vysoké klávesy, což u podsvícení je tak nějak všude, ale při klasickém psaní se mi zasekávají prsty
nastavení barev je po zapnutí PC v defaultním nastavení
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09