Obnovit stránku

Recenze C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK i vy.
C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK - Herní klávesnice
C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Skladem > 10 ks
519,-
Do košíku
Kamil, Sokolovflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup
odolnější konstrukce
snese drsnější zacházení
podsvícená
příjemný povrch kláves
0 ×Nahlásit
Petr, Smržovkaflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup
Klávesnici dávám 5 hvězd v této cenové kategorii. Jediné co je škoda, že udělali vysokou hranu pod zápěstím. Když budete mít déle ruku na WSAD tak budete mít otlučenou dlaň od hrany. Každopádně u menší dlaně to bude asi vycházet lépe.
Má vše co je třeba
Cena
Makra
Potenciometr na intenzitu osvětlení
Vysoká a ostrá hrana pod zápěstím.
0 ×Nahlásit
Daniel, Řepištěflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup
Funguje jak má
0 ×Nahlásit
Chairos, s. r. o., Bratislavaflag
Hodnoceno 10.03.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup
Za tu cenu nie je co klavesnici vycitat, nenasiel som lepsiu hernu klavesnicu s klasickymi membranovymi spinacmi vhodnu aj na kancelarsku pracu s podsvietenim. Bez akehokolvek softveru je mozne ovladat fyzickymi tlacidlami farbu podsvietenia a zakazat Win klavesu, otocnym prvkom jas osvetlenia. Poskytuje farby ruzovu, 3 odtiene zelenej, modru, zltu/oranzovu, cervenu. Softver na makra a programovatelne klavesy sa da stiahnut zo stranok vyrobcu, na Windows 11 nebol ziaden problem.
podsvietenie aj cez znaky na klavesoch
cena
programovatelne klavesy
makra
da sa este dodatocne podvihnut vyklopitelnymi stojanmi zospodu
podsvietenie vidiet najlepsie v kolmom uhle, ked je polozena dalej na stole viditelnost znakov sa zhorsuje
dost vysoka, pri dlhsom pisani pri kancelarskej praci mozu boliet ruky z nadvihnutia
0 ×Nahlásit
Petr, Napajedlaflag
Hodnoceno 10.02.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup
Používám na běžnou práci, ne na hry. Z pozice běžného uživatele top klávesnice.
Za ty peníze top klávesnice. Funkčnost a podsvícení, různé barvy. Navíc jsem chtěl na usb. Působí robustně. Vzhled není laciný.
Nemám co v této cenové kategorii vytknout, mohu jen doporučit.
0 ×Nahlásit
Mária, Vranov nad Topľou 2flag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľké tlačítka
0 ×Nahlásit
Beáta, Oľdzaflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup
výborný pomer cena/výkon
pekné a jasné podsvietenie
dajú sa meniť farby podsvietenia
na ľavej strane sú klávesy C1- C5 ktoré občas nechtiac stláčam malíčkom a prepínajú mi okná vo windows(nezistil som ako ich vypnúť)
0 ×Nahlásit
Pavel, Nechvalínflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
1
0 ×Nahlásit
Marek, Horažďoviceflag
Hodnoceno 17.10.2023, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělý
0 ×Nahlásit
Mário, žilinaflag
Hodnoceno 16.08.2023, varianta C-TECH Scorpia V2 - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
mám ju zatiaľ krátko ale zatiaľ nadmieru spokojný
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04