Obnovit stránku

Recenze Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett

Zajímají Vás názory a recenze na Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett i vy.
Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett - Figurka
Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett
Skladem 2 ks
799,-
Do košíku
Zákazník, prahaflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Ahsoka Tano
Ověřený nákup
wish kvalitka
cena
originalita
kvalita
když srovnáte obrázek s realitou, budete hodně zklamání
0 ×Nahlásit
Stanislav, Lipanyflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta Cable Guys - Spiderman
Ověřený nákup
dostal som zadarmo k Spiderman 2 ps5 hre super kvalita spracovania
0 ×Nahlásit
Marie, Prostějovflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta Cable Guys - Deadpool
Ověřený nákup
Těžký a tedy stabilní
Splňuje účel
Pěkně propracovaný
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett
Ověřený nákup
kvalitní materiál
detailně zpracované
Poměr cena/kvalita za mě super
velikost
držák je z docela nekvalitního plastu, ale udrží to, co má.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.03.2023, varianta Cable Guys - Deadpool
Ověřený nákup
Používáme jen jako ozdobu, drží nefunkční dualshock a vypadá hezky. Jako nabíjecí stojánek nepraktický
Vypadá pěkně
Bytelný
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 09.03.2023, varianta Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Boba Fett
Ověřený nákup
Vypadá skvěle
Nepůsobí lacině
Za ty peníze skvělý dárek
Přiložený kabel USB-C (i když nechápu k čemu, potěší)
Bytelné a stabilní
Drží telefon, ovladač na TV, Xbox ovladač, PS ovladač
Některé držáky (Mandalorian) mají velký sklon držáku, ovladač nebo telefon vám může při nesprávném uložení vypadnou
Dílensky velmi nevyzpytatelné, jeden je skvělý a vše sedí, z jednoho padají odnímatelné části a musíte si třeba vypomoc lepidlem :)
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prievidzaflag
Hodnoceno 21.02.2023, varianta Cable Guys - Crash Bandicoot - Its About Time
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Produkt prišiel zlomený,obe nohy,ale objednala si ho naša dcérka,lebo je veľký fanúšik a nechcela ho vrátiť,tak sme ho zalepili,len mi je ľúto že jej prišiel v tomto stave keďze to nestojí euro ,S produktom ako takým je dcérka spokojná,len sme sklamaní že jej prišiel v tomto stave
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.03.2022, varianta Cable Guys - Star Wars Mandalorian - Remnant Stormtrooper
Ověřený nákup
nic
levný dojem hračky
kabel je jen přiložen, není "zabudován"
na PS 4 stojan, nejhorší co sem viěl, padá to z toho
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 4flag
Hodnoceno 20.03.2022, varianta Cable Guys - Batman
Ověřený nákup
perfektní a stylové
nejlepší stojan na ovladač k PS4
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.02.2022, varianta Cable Guys - Star Wars Mandalorian - The Child
Ověřený nákup
Vzhled
Usb c kabel
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12